I mitt smyckeskrin: örhängen.

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks. Läs mer i slutet av inlägget.

Jag älskar örhängen. Det är absolut ingen hemlighet; eller nyhet. Jag har redan nämnt det flera gånger här i bloggen, löjligt många gånger ärligt talat. Trots mitt tjat har jag av någon okänd anledning inte gett mina älskade örhängen ett eget inlägg ännu. Men nu är det dags! Det här inlägget är tillägnat och handlar om örhängena jag använder och älskar allra mest just nu. Here we go:

Jag älskar hoops!! Har alldeles för många par i olika storlekar och versioner. Mina absoluta favoriter är dock simpla och klassiska som de här. Just de här tre paren kommer från Monki, men ingen har nog missat att hoops finns att köpa i cirka alla storlekar och modeller i ungefär alla butiker just nu.

De här stjärnformade från Gina Tricot (adlink) är relativt nya i mitt smyckesskrin. Jag hade på mig dem på nyårsafton och de kompletterade min outfit så himla bra! Nu är den ena tyvärr lite felböjd pga fulla Elina men det går nog att ordna. De är tunna och känns inte av när en har dem på sig + livar upp vilken trist outfit som helst. Vem vill inte ha ett par stjärnor i öronen liksom?!
De här är ett par oldies but goldies i mitt Smyckeskrin! De kommer från Ur & Penn (adlink) och var mina absoluta favoriter för ungefär ett år sedan. De är så himla fina ihop med en stor stickad tröja eller polotröja! Tips!!

Asymmetriska örhängen är också så himla fint! Just de här kommer från Urban Outfitters men verkar tyvärr inte finnas att köpa längre. Tycker den här typen av örhängen är extra fina i kombination med uppsatt hår, gärna i en låg knut eller hästsvans.

De här hoopsen från Indiska (adlink) tycker jag är så otroligt vackra! Jag blir alldeles lycklig i själen när jag har dem på mig eftersom de påminner mig om min Indienresa och allting jag upplevde och lärde mig där. Och hur fint är det inte med smycken som gör en alldeles glad och nostalgisk?

Och så till sist. Mitt senaste tillskott i smyckesfamiljen! Jag fullkomligt älskar de här! Har varit på jakt efter ett par liknande örhängen i typ ett år nu och så äntligen fick jag syn på de här på...(wait for it!) Kappahl! Väldigt otippat men kul! Kappahl har jag inte handlat hos sedan jag var kanske...8 så det var verkligen på tiden. Som jag nämnde för någon vecka sedan använder jag nästan uteslutande smycken i silver så det känns extra roligt att äntligen ha köpt ett par guldiga örhängen. Tänker mig att jag ska bära de här under hela våren och känna mig som (eller allra helst bli) en människa som går på teater och konstgallerier regelbundet.


Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks. Alla åsikter är mina egna och 100% ärliga. Jag skulle aldrig tipsa om något jag inte faktiskt tycker om och/eller använder. Läs mer om annonslänkar här.

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
haha jag har haft samma små plutthängen i öronen i flera år 😂. kul att man är så olika, lägger aldrig fokus på örhängen..
nouw.com/frulindhamn
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Jamen verkligen, jag hade ju antagligen inte haft alla de här paren i min ägo om alla älskade örhängen lika mycket som jag haha, så det är ju bara bra haha!
nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,
Älskar de sista! De såg riktigt coola ut! xx
nouw.com/amandasjocron
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Jamen ellerhur?! Är så himla förtjust i den typen av modern "konst". Skulle verkligen vilja ha en tatuering i den stilen. Typ en sånhär: https://www.pinterest.se/pin/409546159854921970/ eller en sånhär: https://www.pinterest.se/pin/261631059581498798/
nouw.com/elinakmnilsson
amandasjocron
amandasjocron,
Åh, ja det var jättefina! Speciellt den första!
nouw.com/amandasjocron
Sandramate
Sandramate,
Vilka häftiga örhängen! Speciellt dem sista!😄 Gud va häftiga kläder! Följ mig så följer jag självklart tillbaka💕
nouw.com/sandramate
Elsa,

Åhh så fina! Blir sugen på att själv använda mer örhängen nu!

elss.devote.se
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Tack! Och gört bara gört haha! Örhängen kan verkligen liva upp/rädda vilken outfit som helst haha!
nouw.com/elinakmnilsson
Celine,

Älskar stjärnorna! Så snygga! Och tittade faktiskt på det sista paret igår hihi!

celinelf.blogg.se
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Jamen ellerhur?! Och haha åh, köpte du dem? <3
nouw.com/elinakmnilsson
lifeofkile
lifeofkile,

Är det ok om jag frågar hur du fick möjlighet att skaffa adlinks? Jag gick med APPRL och då behövde man tydligen skicka in sin blogg/sociala medier via mail till någon - var det så du gjorde för att få tillgång till det? Är man tvungen att ha en viss summa läsare varje dag etc? Kram xx

nouw.com/lifeofkile
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Det klart du får fråga! <3 Jag använder mig inte av APPRL utav av metapic som nouw "samarbetar" med. Om du klickar på "tjäna pengar" under fliken "din blogg" här på nouw finns det mer info om hur det går till! Och jag hjälper gärna till om du har några fler funderingar kring det 😊

nouw.com/elinakmnilsson
lifeofkile
lifeofkile,

Tack så jättemycket! Nu förstår jag <3<3

nouw.com/lifeofkile

Twitter