Hej från London.

Resor

Hej! Nu är jag i London. Ligger nedbäddad i sängen i vår lilla mysiga lägenhet och har inte riktigt förstått det ännu. Har längtat hit ända sedan jag sist var här 2014 och nu är jag plötsligt här igen. Knäppt och fint. Här kommer några bilder från vår dag som bestått av en massa åkande, några missöden men allra främst en massa flyt och tur:

Hittade "call me by your name" på flygplatsen som jag velat läsa ända sedan jag såg filmen. Läste del under nästan hela flygresan och älskar den såhär långt!

Sedan var vi plötsligt i Storbritannien. Vi tog tåget till centrala London och det gick hur smidigt som helst. Här är mitt fina resesällskap; Yazmine och Clara.

När vi kom fram var det mörkt och regnigt men vi var glada ändå. Vi tog bussen och gick fel ett par gånger men till sist hittade vi rätt.

Vi lämnade av våra väskor på rummet och sedan gick vi till närmsta mataffären. Handlade frukostmat, frukt, vin och snacks.


Nu är jag helt slut men är så himla pepp på att vakna imorgon och minnas att jag faktiskt är i London. Det kommer vara så fint.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Twitter