Min onsdag: yoga, sol och second hand fynd.

Vardag

Har haft en så fin första mellandag och onsdag! Hade tänkt göra ett ett-foto-timmen inlägg men eh...jag glömde liksom att fota cirka 70% av dagen. Så det får bli en liten summering istället.

Började dagen med att meditera i sängen. Flyttade mig sen till yogamattan och gjorde lite sun salutations. Hade tänkt gör ett fullt yogapass men min kropp sa ifrån och då är det viktigt att en lyssnar.

Efter att jag hade yogat lite smått och duschat åt jag den här juliga och otroliga frukosten. Vörtbröd med oatly påmackan och kall vegansk risgrynsgröt med röda vinbär och kanel (det låter kanske konstigt men är så himla gott. Testa!!)

Klockan tolv gick jag till bussen för skulle nämligen till Uppsala och gå på kompisdejt! Världen var alldeles krispig och solig och vacker. Blev så glad! Det slog nästan känslan jag hade när jag vaknade i söndags och kom på att det var julafton. Men bara nästan.

Hade en så himla bra sminkdag! Fönade håret och sminkade mig på en kvart, det måste vara ett personligt rekord.

Klockan 13 träffade jag min kompisdejt Alicia. Hon var hur trevlig som helst och vi hade det så fint! Vi åt lunch och sen gick vi runt i några secondhandbutiker. Fyndade fyra böcker som jag velat läsa länge men aldrig tagit mig i kragen och lånat eller köpt. Ska bli så kul att få läsa de här. Särskilt Gösta Berglings saga och Beckomberga!

Det var min onsdag det. Hur har din dag varit?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Twitter