En måndag, en tisdag och en onsdag.

Vardag

Torsdag. Ska jobba ikväll och har hunnit plugga lite på morgonen. Men allt känns jobbigt och ansträngande idag. Har en ångestklump i magen och känner mig så jävla skör. En tår smet från mitt öga när jag stod och filade naglarna i badrummet imorse, bara sådär. Utan någon särskild anledning. Hur galet är inte det? Vill helst av allt gå i ide men tänker att jag ska göra vad jag kan för att få en så okej dag som möjligt och sen krypa ned i sängen direkt när jag kommer hem från jobbet ikväll. Jag klarar det här! Nu till veckans tre första dagar:

I måndags vaknade jag vid sju, åt frukost och skrev fram tills halv elva. Kollade knappt mobilen under de timmarna och det var så himla skönt. Solen höll mig och växterna sällskap. Fick mycket gjort och kände mig som en otroligt produktiv människa.

Vid halv elva gjorde jag mig i ordning (och glömde borsta bort torrschampot från tröjan innan jag tog selfies...). Tog på mig mina nya favoritörhängen och kände mig fin.

Åt grönt till lunch, klädde på mig min varmaste jacka och åkte till min psykolog. Pratade om impulser, rädslor och mitt turbulenta mående. Kände mig lättad efteråt och gick runt i Bålstas lilla centrum. Köpte nästan en saltlampa men valde att vara ekonomisk för en gångs skull och gick därifrån tomhänt (ångrar det dock såhär i efterhand, den var liksom på extrapris och löjligt billig :/)

Kunde inte somna på måndagskvällen och vaknade därför sent i tisdags. Det förstörde mitt humör totalt och jag fick inte så mycket gjort. Försökte att inte drunkna i ångest och yogade och mediterade men till slut gav jag upp och tittade på tv-serier hela eftermiddagen. Sen blev jag hungrig och då fick jag tillbaka någon slags motivation och gjorde tortillapizzor till middag som blev farligt goda.

Igår (onsdag) vaknade jag vid sju igen och kände mig utvilad och okej igen. Gick upp och skrev i tre timmar. Blev färdig med det första utkastet av 25% av min roman, heja mig! Sedan åt jag lunch, sminkade mig framför fönstret (bästa!).

Klädde mig i vad som är min uniform numera, aka rutig kjol och svart polotröja, och adderade den här gulliga lilla scarfen för att jag frös så himla mycket om halsen.

Och så åkte jag till biblioteket och satt där i några timmar. Fick nästan inget gjort för hela biblioteket var invaderat av byggarbetare som borrade, skruvade och bad en att flytta på sig vart en än satte sig. Så vid tre gav jag upp och åkte hem igen. Bakade en kladdkaka, gjorde raggmunkar till middag och spenderade kvällen i sängen och tittade på en halvdålig film.


Det var mina tre första dagar av den här veckan. Jag hoppas det är bra mer er och att era humör inte är lika turbulenta som mitt. Kram <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emmawidstrand
emmawidstrand,

hoppas du mår lite bättre snart!

nouw.com/emmawidstrand
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

tack så mycket <33

nouw.com/elinakmnilsson
torahansson
torahansson,

Åh, den där oförklarliga ångesten. Så himla jobbig grej. Hoppas att du mår bättre idag, eller snart! Jättefina bilder. Kram<33

nouw.com/torahansson
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Tack så jättemycket finis <3

nouw.com/elinakmnilsson
lifeofkile
lifeofkile,

Åh va synd att det inte blev en saltlampa, de är så himla fina - jag älskar verkligen min!
Hoppas måendet går upp lite med den fina solen som har skinit de senaste dagarna. Kram xx

nouw.com/lifeofkile
elinakmnilsson
elinakmnilsson,

Ja, ångrar verkligen att jag inte köpte den! och tack så mycket <33

nouw.com/elinakmnilsson

Twitter