En tröja.

Kläder

Jag handlar aldrig på Lindex. Det är en affär jag kategoriserade som 'tantig och tråkig' för flera år sedan. Det är affären där jag handlade mina första vadderade toppar, affären där jag köpte för många nagellack i starka färger och mitt första smink som nioåring. Men för två veckor sedan hände något. Jag hade en halvtimma över i väntan på min psykologtid och den enda affären som fanns i närheten var Lindex. Så jag gick in.

Och blev positivt överraskad! Hittade den här krispigt vita, underbart stora collegetröjan med korsettknytning och vida ärmar. Den var till och med på rea! Det var kärlek vid första ögonkastet. Känner mig som en riktig 80-tals babe i den, speciellt när den matchas med min pufferjacka och stora örhängen.

Bildkälla: Lindex.se

Tack fina, mjuka tröja för att du slog hål på mina fördomar om Lindex! Finns att klicka hem här för den som vill göra som mig och embracea sin inre Madonna.

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

Melodyh
Melodyh,
åh den va riktigt snygg! Får kanske gå förbi Lindex en sväng imorgon !
nouw.com/melodyh
mariisabell
mariisabell,
Haha same! Går typ aldrig in på Lindex för man tror det inte finns nåt där, sen blir man alltid glatt överraskad när man väl är där!
nouw.com/mariisabell
Ellen,
Hhaha åh ja, samma här! I min lilla hemstad var Lindex dessutom en av få butiker, vilket gjorde att utbudet redan som det var va begränsat. Alla kids handlade på JC för att Lindex var tantigt = alla i skolan hade EXAKT samma kläder :') Tycker dock också att Lindex gjort ett riktigt uppsving de senaste åren. Eller så är det bara vi som blivit den där "tanten", haha. Kram!
ellenlindberg.se

Twitter