Hur jag vill se ut i vår.

Kläder

Jag är en sån där irriterande typ som börjar snacka om att det är vår i luften redan i januari. Tyvärr. Just nu dock, med all snö, känns våren rätt långt borta till och med för mig men det är aldrig för tidigt att börja längta! Såhär vill jag hursomhelst se ut när snön smält och temperaturen stigit en bit över nollan, förhoppningsvis redan i mars:

I vår vill jag se cool ut i tvådelade set! Är extra sugen på ett kostymliknande, gärna ett i ljusgrått som det ovan. Det till vänster känns lite mer nedklätt och jag älskar den röda färgen.

Min kärlek till örhängen håller i sig! Nu är jag faktiskt sugen på att skaffa mig några par i guld efter år av att inte ha ägt ett enda smycke i guld. Vill ha hoops i alla storlekar, roliga asymmetriska former och silhuetter av människor/händer i öronen i vår! Måste ta lite fler hål i öronen bara, har inte mer än ett i varje för tillfället.

Är så himla sugen på att införskaffa mig en midi skirt också! Gärna en i wrap modell eller en prickig (eller både och!)

Hängselbyxor!! Hade flera par för ett par år sedan men numera äger jag inte ett enda. Det måste det bli ändring på!

​Tycker så mycket om den här keps/hatt modellen. Tror den skulle gå att matcha med typ vadsomhelst och det gillar jag!

Som ni kanske märkt använder jag mest "neutrala" färger såsom svart, grått och vitt. Därför tycker jag det vore så roligt (och lite läskigt) att köpa ett par röda skor. Tänker mig att det skulle vara fint till cirka allt i min garderob.

Alla bildkällor finns på min pinterest

Gillar

Kommentarer

Twitter