Min julafton.

Vardag

Hej! Jag hoppas ni hade en fin dag igår, oavsett om ni firar jul eller inte. Jag hade en mysig, rolig och fin julafton som även gav mig vissa självinsikter. Som exempelvis hur mycket jag vuxit och utvecklats sedan förra året. För ett år sedan gjorde jag ingenting som jag inte redan kunde eller kände mig hundra procent bekväm med, även om det bara var bland släktingar. Men igår var jag med i flera lekar och skrattade bara bort det om något gick fel eller jag inte förstod reglerna på direkten. Jag var pratsam vid middagen och bjöd på mig själv. Det kanske låter som små förändringar, men för mig och min ångest är det enorma framsteg! Heja mig!

Jag hade min älskade stjärnklänning på mig i kombination med röda naglar och läppar. I övrigt sminkade jag mig inte mer än vanligt och det kändes bra. Jag tycker om att klä upp mig, särskilt på julafton, men har jobbat mycket med att omvandla min inställning till julen från att vara något fullt av krav och förväntningar till något jag ser på med positivitet men som får bli lite som det blir och där ingår det att allting (exempelvis jag) inte behöver vara helt perfekt.

Vi firade hos min faster och kusiner. Jag tog med mig vegansk mat eftersom jag är från en familj av köttisar och åt bland annat picklad rödkål, vegansk skagen och sojaköttbullar. Jag spelade sims med mina kusiner, pratade minnen och Ernst Kirchsteiger med mina vuxna släktingar och agerade julvärd och delade ut julklappar. Det finaste på hela kvällen var när jag gav mina julklappar till mamma, pappa och min bror och läste upp mina julklappsrim. Tycker så mycket om att ge genomtänkta gåvor (och är tacksam att jag har möjligheten att göra det!). Vi åkte hem rätt så tidigt och jag spenderade resten av kvällen med att kolla på meningslösa youtube videos och äta chips med dip. Så bra dag och julafton!

Idag gick jag inte upp förrän vid tolv och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Tänker att jag ska spendera resten av dagen under filten och läsa, skriva och fundera lite på mina mål inför 2018. Jag hoppas det är bra med er, oavsett om ni haft en julig, tråkig eller förjävlig helg. Kram <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
Emilia,
Övar också på att inte prestera på julen, jag tog inte ens någon bild på mig själv, och det känns ändå befriande. Larvigt kanske, men härligt! Njut av mellandagarna!
emiliawesterstrom.se
elinakmnilsson
elinakmnilsson,
Inte larvigt alls! Det låter enbart härligt! Och tack desamma <3
nouw.com/elinakmnilsson

Liknande inlägg

    Twitter