Header

Heej, hoppas ni haft en bra allahjärtansdag, även om ni inte firade 🌹 Jag firade med min pojkvän, han bjöd mig på middag vilket var supermysigt. Som bilderna visade åt jag entrecote och han tog någon hamburgare (fattar inte hur han orkade äta upp den dock) men det var verkligen super gott och det var ett ställe jag aldrig ätit på förut så alltid trevligt att prova nya matställen.
Efter vi åt oss proppfulla körde han hem oss till honom en stund för att typ vila ut oss haha vi har sån matkoma just nu så vi satte på en film. Sen kör han väll hem mig har så mycket i skolan så måste plugga :/// så det var så jag firade allahjärtansdag, puss ha det bäst 💕

ELINAJ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såå, igår kväll hade jag taco-kväll för vem älskar inte tacos? Det blev lyckat och gick nog hem hos mina gäster haha. Men dock lagar man ju alltid för mycket mat men det gör inget 😋
Och sen efter vi hade varit en stund hos mig så såg jag och min vän Aleksandra på den nya fifty shades filmen hihi. Och mina andra vänner gick på nån skräckis.
Hoppas ni hade en bra fredag! Puss

ELINAJ

Likes

Comments

Hejhej, jag heter elina johannesson och detta är mitt första inlägg haha, jag har ingen aning om hur allting fungerar ännu så det kanske inte ser så bra ut men jag lär mig nog snart. I mitt första inlägg tänkte jag lägga upp lite bilder på några av mina favoritplagg just nu.

Randiga tröjan - River island
Silketröjan - Bikbok
Smutsrosa tröjan - NA-KD
Byxor - Zara

ELINAJ

Likes

Comments