​om ungefär 30 minuter så drar vi Linnea ska vara komma först! 

Är så hyper typ hahahah, nej men är sjukt taggad på hur detta blir har ju aldrig varit där förut, Linnea har så hon får vissa mog runt & lite så. 

Ni får ha det jätte trevligt nu så hörs vi antingen under veckan någon gång eller efter(: 

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon drar jag till Mullsjö, ska nämligen på ridläger med Linnea, vi drar vid 10:30 tiden för vi ska vara där 1 ungefär. Det ska bli jätte spännaden har aldrig varit där förut så får se hur detta blir.

Men detta är ju då ute i skogen liksom så mitt internet kommer nog inte fungera så därför säger jag nu att det blir paus i 8 dagar om jag inte har internet vill säga! Plus att jag tror inte jag hinner blogga så mycket!

Men jag kan försöka få upp lite bilder under veckan kankse, Aja ni märker om det kommer upp något<3

Kram, vi hörs(:

Likes

Comments

​Kom hem för ett tag sen, idag fick det bli en liten moppe tur med Alex, har inte träffat han sen han kom vem från turkland så det var på tiden faktiskt(: 

Annars har jag bara varit med Emilia idag inte gjort så mycket mest chill dag snackat lite osv.

Men håller på att packa lite nu inför lördag för då dra jag & Linnea ju! Det blir ridläger i 8 dagar faktiskt i Jönköping! Ska bli så kul faktiskt! Mer om det imon(: 

Kram 

Likes

Comments

vi tog oss in till kba för att äta lite lunch, vi hade inget hemma så fick bli kingsmarket på kungsmässan(:

Likes

Comments

Förlåt för inget inlägg igår men hade inte tid, på dagen tog vi en sväng in till Kungsbacka för att fixa Linnéas klocka! Sen så ringde Robin Hahha han var fast i Lindome så dom skulle komma med tåget så vi drog till stationen för att träffa dom! Sen drog vi hem till Linnea igen med Robin & Jeshsper, Sen har vi bara snackat & haft kul så han bara inte skriva igår(: jaja idag ska vi nog inte göra så mycket får la se<3

Kram

Likes

Comments

kom nyss hem från stationen med Linnea, vi har varit i Göteborg & kollat på Lotta på Liseberg! Super kul va det! Kan jag gärna göra om! Fast boka biljet nättet nästa gång!

För denna gången stod vi i 2 timmar & köade för att få platser för de blir många stolta som är över, Så då kan man få köa för att kuna få en plats & där vill man ju vara långt fram för att vara säker en plats! Vi var väldigt långt fram så det var lungt(:

Nu ska vi nog sova tror jag är väldigt trött så vi hörs i mon, kram & godnatt

Likes

Comments

Idag beslutade vi oss för att dra oss hem en dag tidigare, kände väll inte att det var väder för att vara i en sommarstuga. De blir inte lika kul & bara kunna sitta inne & inte göra så mycket.

Men imorgon ska jag dra mig till Linnea & bo hos henne till torsdag eller onsdag få se. Ska bli jätte mysigt! Sen drar ju jag & Linnea till Mullsjö på lördag! Ska bli super kul! Blir borta i 8 dagar då! Spännande spännande mer om de längre fram.😄

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp av det trippande ljudet på taket inte alls kul! Hade väll hoppats på för mycket, men lite sol hade ju inte skadat.

Detta året har nog sommaren varit den sämsta hittills jag vill ju ha varmt den här härliga sommarkänslan. Får väll hoppas på augusti nu då! Men ska nog inte ha förstora förhoppningar detta året.

Det fick bli en lite trippa med bilen idag, först till något ställe som heter stallgården, vi tänkte äta lite lunch där men det var helt hopplöst fanns inte ett ända bord ledigt. Så de fick bli en typ pizzeria hahah.

Rikigt lyxigt, men ikväll blir det åtminstone revben.

Ha en fortsatt blött dag, Kram Elin

​bild från igår kväll(:

Likes

Comments

Det fick bli en del packning igår kväll, för idag tänker vi åka upp familjen starks sommar ställe som vi gör minst två gånger om året!

Det tar ungefär 2h med bil så det blir Mycket musik lyssnade men det är väldigt behövligt.

Ska bli lite skönt att bara få komma iväg & inte tänka så mycket! Kan bara slappna av & strutta runt mjukis och inget smink!

Men på vägen ska vi stanna till någon stans & köpa med oss skaldjur som blir till middag ikväll<3

Ska bli super mysigt, kram

Likes

Comments