​Denna lördag har verkligen vart den drygaste jag har vetat om, Jag vakna typ klockan 8 ligger i sängen o gör ingenting leker lite me Kenai o sånt sen gick ja upp o åt frukost gjorde sen ingenting riktigt tråkigt åkte sen till stan me mamma och handlade lite grejer sen hem och inte göra nått igen haha verkligen riktigt tråkigt och nu ska jag då sätta mig och plugga, ska göra klart en eller två idrottsuppgifter och kanske plugga lite spanska sen in i badet om jag orkar vilket är väldigt oklart om jag orkar. Alla mina kompisar va på Mariedal cup idag som är i Borås och nästan hela Borås va där o har det kul så sitter jag hemma o inte gör ett piss skit tråkigt men nu ska jag iallafall lyssna musik eller kolla serier, plugga och äta lite glass gottgottgott. 

Puss puss<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Vet inte riktigt va ja ska skriva men men just nu iallafall bloggar ja ba. Denna dagen har vart bra tror jag men är Såå trött just nu kom till skolan va me på halva svenska lektionen sen var det då dags för tandläkaren usch men hade inga hål och det kändes ju bra. Sen tillbaka till skolan får en dryg No lektion. Jag gillar verkligen inte no det är Såå tråkigt och hänger inte med alls men efter No lektionen hade vi då 45 min rast som verkligen va så behövligt sen hade vi bild vilket är en väldigt lugn lektion sen efter lunchen har vi det jobbiga va har då 3 långa och tråkiga lektioner efter varann alltså matte, slöjd och spanska, matten gick bra vi hade ett E/C prov igår vilket gick bra för mig när vi fick se dom idag sen träslöjd som är så sjukt tråkigt men aa sen hade vi då spanska och det enda vi gör nu är att plugga inför ett prov nästa vecka. Men det var la typ min skoldag haha väldigt lång och tråkigt kom hem för ca 40 min sen och ska senare vi 21 åka och hämta min syster i Alingsås eftersom att hon kommer med tåget men nu ska ja äta godis, kolla serie eller youtube och plugga.

Likes

Comments

​Hej på er!!

Sitter just nu bara med datorn, lyssnar på musik och ska snart till bussen. Men iallafall det är fredag idag Såå skönt men ska till tandläkarn sen:( men iallafall så kommer min storasyster ikväll som bor i Åre och hennes lilla valp. Vi ska ta  hand om den ett tag nu så aa men det enda jag ska göra i helgen är att va hemma med Josefin (min syster) och hennes lilla valp. Tros vi ska på bio också man får ju spendera sin tid med henne när hon är här. Hon är ju bara här Fredag- söndag tror jag. Och sen ska jag plugga också inte lika kul men har spanska prov nästa vecka så det borde jag göra. Kanske händer att jag är med nån kompis också. Men nu måste jag gå till bussen.

Puss Puss<33

Likes

Comments

Hej på er!!
Tänkte börja blogga igen va tkr ni om d??
Iallafall sitter ja ba och kollar på serier nu och ska snart in i duschen och imorrn är det fredag men ska till tandläkaren då som jag verkligen hatar usch usch usch men Aja iallafall va ba d ja skulle skriva!!
Puss puss<3

Likes

Comments