För er som inte vet så har jag och Loke fått en till i våran lilla familj. Nemo är en störtskön grabb. Som på en gång tog " storebrors rollen " över Loke. Och han storm trivs med det! Det är Lek och mys som gäller för dom här grabbarna <3 till="" veckan="" blir="" det="" att="" tvinga="" sig="" till="" pekås="" på="" praktik.="" har="" vart="" hemma="" denna="" vecka="" pga="" att="" jag="" vart="" jävligt="" sjuk.="" blä.="" idag="" fyller="" älskade="" vicky="" år.="" grattis="" gumman!=""><3 ha="" en="" bra="" helg="">


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 228 Readers

Likes

Comments

Detta med mjukisbyxor, varför är inte det accepterat på skolan? På gymnasiet kommer alla killar & tjejer i tajta jeans, och tajts. Jag kom i mjukisbyxor en gång. Blev uttittad av varenda en. Mötte inte en enda som var klädd som mig. Varför är det inte accepterat? Jag har hört så många sagt det, man får inte ha det, " du blir mobbat ", " det är fattigt " osv. Men HALLÅ, kom igen för fan! Skärpning, ni kan gå hur ni vill, men var inte taskig mot alla andra. Jag går i det idag, på handel vux. Redan här har jag blivit uttittad. Men glo då, den bjuder jag på ;) men när ni är hemma, då duger det minsann. Stå upp för er, och inte för att alla andra säger så. ;)

  • 330 Readers

Likes

Comments

Jag kom in! Sökte till komvux lärling innan jul, men hörde inget. En vecka innan det började 13 jan. Så fick jag beskedet, JAG KOM IN! jag har världens bästa och trevligaste grannar. En underbar hund, fin lägenhet. Och nu ska jag få en bra utbildning, den 25 oktober är vi färdiga och utbildade :) en bra/trevlig klass. Äntligen är turen på min sida. Och jag hoppas att den fortsätter med det... Vart ute och pulsa omkring i snön m Loke ett bra tag. Härligt. Får passa på nu, bra träning för kroppen känner både jag å Loke ;) detta året ska jag börja träna. Måste försöka i min takt. Ha en fin kväll alla, det ska iaf jag ha <>


  • 306 Readers

Likes

Comments


Drömma sig bort, det kan man. Det får man. Glömma allt, det önskar man. Ta min trygghet du, gör det. För det gör ändå ingen skillnad, det har du ju redan gjort. Men vi njuter för fullt nu, jag och Loke. Kamerorna kom idag, äntligen! Vad är meningen med denna text? Tänk på den du ;) sitter och tittar på Loke, som ligger och tuggar på ett ben. En riktig livsnjutare. Jag borde lära mig av han. Ta allt som kommer sen, senare. Och hans största bekymmer som brukar vara är - hum, vilket ska jag ta sen. Pingvinen, grisen eller bollen?? Det är den stora frågan det. Min älskade vovve. Du är mitt allt ❤

  • 334 Readers

Likes

Comments


S

Snälla prata med mig, snälla svara mig. Det gör ont i mig att vara utan dig. Vill träffa dig, krama dig. Jag brukar prata med dig i mina tankar. Jag mår bra nu, mitt liv har rättat upp sig och allt flyter äntligen på. Det är en stor sorg i mig. Men även jag måste gå vidare. Men jag hoppas att du är med mig. Jag har ju min lilla prins Loke, och hans polare Milou är oxå här :) dom lyser upp min vardag, och jag älskar dom små liven! har vart ute mycket i dag, njuter varje sekund nu. Men det är ändå tomt... Så tomt. Som när man går vilse i en vinter natt,så kommer jag ihåg dig. När våren öppnar sina dörrar, så finns du där. När vinterisen ligger klar, så vet jag att du finns kvar. Jag kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid att vara den som tröstar mig när jag gråter, du kommer att vara den som är bredvid mig när jag skrattar. Men jag kommer alltid att vara utan dig, tills den dag jag dör. Men det följer en lista med massa krav, förändringar jag måste göra. För att bli godkänd nu när jag ska vara kvar. Men jag har en dröm, att få leva mitt liv, utan att få tvinga att ljuga. Om jag fick välja precis som jag vill så, skulle jag vara en annan. Om jag fick leva som jag vill.

Likes

Comments
Sitter på tåget och tankarna snurrar. Livet eller få sova för evigt.? Jag hatar att må såhär.
Vill blunda för det, skrika ur all smärta. Vad är meningen med det här? Ska man eller ska man inte.? Försöker att se framåt, men hur länge går det? Ingen som har några svar, finns inga svar. Når snart botten igen. Ska ni låsa in mig då? Så man får lida mer? Då blir man mer desperat när man sitter där. Då tar man varje chans man får. Inspärrad av galler och låsta dörrar. Kroppen får nog av ångest och mera ångest. Nu ska jag iaf hämta min fina Mickan. Få komma på andra tankar ett tag. Fina fina Mickan <3

Likes

Comments

Jag vet att du har gått igenom svåra saker. Var stark, och det är du. Du har en underbar liten son. Och Grattis på födelsedagen i efterskott, kära tvillingsyster en dag försent. Du är en underbar mamma, Neos glädje & kärlek till dig syns så väl. Du gör allt för honom. Jag vet att våran kontakt inte har vart så bra alla gånger. Men det ska det bli ändring på. Jag vill finnas för dig och Neo!! Detta inlägget är bara för dig, till dig. För att jag vill få sagt dom här små meningarna. Jag älskar dig och vill bygga upp våran kontakt igen. Älskar dig syrran, och var stark!

Likes

Comments

Hur kan en kille som slår må bra? Och hur mår dom när dom trycker ner, kontrollerar och styr? Inge bra, men dom mår bra av kontrollen av andra. Allt detta för att man ska ty sig till dom. Känna trygghet i dom. Men man som tjej mår så jävla dåligt och är rädd. Man gör allt som han säger till om, för att inte åka på stryk eller vara " olydig ". På nätterna går han igenom ens telefon, tar bort ens killkompisars nummer, tar bort dom på Facebook. Du är förbjuden att prata, krama, titta, hälsa eller jobba med dom. Svartsjukan är enorm. Men snacka om att tänka fel. En kille som gör så vill man inte vara med. En kille som är snäll och go vill man ha. Men dom fattar inte, eller vill inte förstå. För att dom måste ha makten och äga en. För att dom själva ska må bra. Dom isolerar en från ens familj och vänner. Du får inte, du är förbjuden. Efter första smällen är det kört. Du måste fly, men det är inte så lätt som alla tror. När ens vänner börjar varna en för den killen. Gå ifrån han, sen kommer du inte loss. Att hota en annan människa om den försöker gå, är så sjukt det går att bli. Våga anmäla och skaffa hjälp av dina nära och kära. Även fast du inte vågar. Du kan fly då, få kontaktförbud och dom åker dit rejält. Även fast du inte tror det!! Stå upp för dig och gör det du vill göra och må bra av. Alla elaka ord dom säger får en människa att må så dåligt. Men kommer du ifrån han så blir du starkare av allt det. För du märker att han har fel. Jag vet att allt detta är lättare sagt en gjort. Men gör det, rym ifrån han. Det finns så många som finns där för dig. Många tänker att det är första och ända smällen. Men har han börjat, så kommer han inte att sluta. Till alla tjejer där ute, STÅ UPP FÖR ER. NI ÄR STARKA OCH KLARAR DETTA.!!! Låt han aldrig vinna över er. Ta all hjälp ni kan få, och sök hjälp.

Likes

Comments

Ligger i sjukhus sängen, längtar hem,och till min hund. Till tryggheten. Sjukhus är förknippat med smärta, inte att jag klarade cancern som liten. Känner skräcken i väggarna, paniken, skriken, gråten och förtvivlan. Och om inte tala om lukten och deras vita kläder. Längtan hem och inte kunna känna glädje. Längtar faktiskt efter mamma, att hon ska säga att det inte är någon fara. Att jag kan vara lugn. Denna smärtan gör så ont. Har så ont så att jag inte kan gå på benen. Vill bara skrika , slå och grina ut allt. Jävla seneffekter. Jag hatar dom, jag vill kunna göra som alla andra i min ålder. Men det går inte, orkar inte gå hela dagar. Äter starka mediciner, är ofta trött. Måste vila, fixar inte att träna. Nyss kollat blodtrycket, lågt. Ätit sjukhusets strandar fika nu i kväll. Ska snart rulla ut och röka (sitter inte i rullstol vanligtvis ). För att sen ta mina sömntabletter, smärt mediciner och morfintabletterna. Bädda ner mig och se om det går något se bart på tv:n. Var på röntgen för både ryggen och ena knät. Får svar i morgon, avskyr att vänta på svar från sjukhuset. Men vem gör inte det. Är så mycket känslor inombords nu. Tiden känns som en evighet, timmar känns som dygn. Drömmer mycket på nätterna. Skrattar lite smått åt tiden då syrran å jag hittade på något jävulskap på sjukhuset när vi var små. Eller när syrran cyklade för fullt, jag satt bak på " vagnen. " och mamma joggade efter med min droppställningen. Tänk vad jag gillade min droppställning, det var som en liten trygghet för mig. När jag inte fick dropp, så grinade och skrek jag. Tills jag fick gå runt med bara ställningen. Då var allt bra igen.

Likes

Comments