Okatigoriserat

Sorry att jag inte har blogga idag heller men min blogg motivation har försvunnit helt... Fattar inte hur den kan försvinna så fort. Jag kommer att ta en paus iallafall så får vi väl se om jag kommer tillbaka eller inte ni får väl hålla lite koll ifall jag kommer tillbaka. Men vi får ha det så bra så hörs vi när jag kommer tillbaka när de nu blir :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min vardag

God kväll och sorry för att jag har varit så dålig på att blogga idag, men jag har tappat det lite. Men idag har jag ju som vanligt varit i skolan. Efter skolan så åkte jag hem, åt lite macka och så åkte jag till knekten och gjorde en liten tur med honom. Han var lite busig idag för när jag skulle fatta galopp så gjorde han 3 stora bakuter i rad. Men sen va det inge mer med du utan han tog nästa fattning utan några bakuter. Resten av turen gick bra, är super nöjd över honom. Efter de så åkte jag hem och åt lite mat sen gick bussen till mockfjärd 18:38, och då tänker ni varför ska du dit så sent. Jo jag och carro skulle på gårn för första gången, men det var kul. Roligt att hitta på något annat än att sitta hemma och ha tråkigt. Nu har vi kommit hem iallafall, jag ska sova hos carro inatt. Så nu ska ni nog sova, är såå trött. Godnatt :)

Likes

Comments

Min vardag

tjolahopp,  idag efter skolan så följde jag med en kompis hem. Först va vi till hennes syster och åt lite bullar för att hon hade bakat lite. Sen efter de åkte vi hem till Hanna som hon heter. Hemma hos henne så tränade vi lite spanska glosor, lyssnade på musik, åt mat och skrattade åt hennes katt som stråk sig både på Hannas huvud och på mitt hela tiden, haha såå söt. När jag kom hem fortsatte jag att stänga på glosorna och så har jag duschat och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Hoppas att eran dag har varit bra, det har då min men nu ska jag sova för är rätt så trött! God natt alla :)

Likes

Comments

Min vardag

Jag låter bilden tala idag. Har ni en bästa vän så dela denna bild med han/hon. Jag fick denna av min bästa kompis och nu vill jag dela med mig av den till er också. Var rädd om er/varandra ♡

Likes

Comments

Min vardag

tjo eller god kväll. min dag har varit bra. efter skolan så gick jag hem och åt och så följade jag med mamma och skulle slänga lite sopor i sånna här konteinar som brukar finnas vid en affär. Sen gick vi in på affären och pantade lite burkar och flaskor. Sen handlade vi lite och så åkte vi hem. När vi kommer hem så skulle mamma gå ut och gå med sally så då fick jag också lov att följa så då åkte jag spark. När jag kom hem efter gång turen så gav jag jolly mat och gick in och bara chillade. År lite mat själv och  sp har jag sett på tv och nu ligger jag i sägen med både en filt och mitt täcke. Det är så kallt så jag fryser nästan ihjäl. Jag skulle då klart kunna gå med vantar på mig inne, haha. Nä nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. PS jag är rätt död på mornarna, hehe. God natt alla :)

Likes

Comments

Min vardag

God förmiddag, har precis gjort klart matteprovet. Det gick väl sådär, det känns lite bättre än förra gången men vi får se. Jag har svenska nu så vi sitter och skriver om andra världskrigen men jag orkar inte så då passar jag på att blogga istället så att det ser ur som att jag gör något iallafall. Jag är så hungrig, som tur är så har vi mat efter den här lektionen så det är jag glad för. Den har vi musik sen är det dax för det sista prover för idag och det är inom idrott, hälsohäftet. Sen har vi bara elevensval kvar och då har jag ridningen, det kommer att bli superkul jag är riktigt taggad. Nä nu ska jag koka gör något vetter men jag vet inte riktigt men ah, ha en bra dag alla :)

Likes

Comments

Min vardag

Sitter och pluggar matte och hälsohäfte inför imorgon då jag har prov på båda sakerna. Så min kväll kommer att bestå av en massa plugg. Lika så gjorde min eftermiddag också. Blä orkar inge meer. Aja imorgon är det över iallafall så får väl försöka trycka in lite till i hjärnan då innan det är dax att släcka lampan och sova. Min dag för övrigt har då varit bra :)

Likes

Comments

Okatigoriserat

Hejsan, jag tänkte berätta lite åsikter och vad jag tycker om mina ridbyxor.
Jag har ett par ridbyxor från hööks som heter Ridbyxa Madison CRW. Jag gillar verkligen dom här ridbyxorna. Som är riktigt bekväma att ha på sig och aa jag gillar dom verkligen. Jag har haft mina ridbyxor i ca 2-3 år. Jag vet inte riktigt men skulle gissa på de. Dom är fortfarande hela och fina men bara lite urblekta vid knäna men det syns inte mycket. Dom har hållt jättebra för att ha varit med ganska mycket osv. Aa jag gillar dom mycket. Dock är det en sak som jag saknar och det är den har inge silikon på knäna och i röven som gör bättre fäste och så. Så de saknar jag lite men det går ju galant utan också. Jag har inte så mycket mer att säga om mina ridbyxor. Dom är väl rätt billiga också och så rekommenderar jag er att köpa ett par sånna :)

Likes

Comments

Min vardag

Då är första skoldagen av klarad. Det va en rätt chill dag idag, eller ja den var väl som alla andra måndagar. När jag kom men åt jag lite innan det var dax att åka ner och jobba. Jag jobbar som städerska med min mamma och en kompis till henne och min äldsta kusin på min pappas jobb. Så vi städar varje måndag eller det beror på om det inte är någon som kan eller om vi bara blir 2 stycken så skjuter vi fram det 1 till 2 dagar. Vi börjar 5 och slutar när vi är klara. Så idag var jag väl hemma runt kvart över 7 kanske. Då gav jag jolly mat och gick in och pluggade matte då vi har matteprov på ons och efter de så åt jag lite kvällsmat och så gjorde jag mina dagliga magövningar. Och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och skriver med folk. Så ska väl snart sova igen då. Hoppas att eran dag också ha varit bra :)

Likes

Comments

Okatigoriserat

Här kommer lite citat från nalle puh. Han är väl allt för gullig och hans citat är bara för bra. Det finns både roliga citat, kärleks citat och ja mycket mer. Här kommer dom :)

Likes

Comments