Just nu ligger jag i sängen och kollar på en film, helgen har varit bra mest bestått av att mysa med familjen vilket var så mysigt. Idag har det varit en mys söndag då jag började dagen framför brasan och åt frukost, sedan åkte jag iväg på en handbollsmatch efter det åkte vi och kollade på kattungar då min syster blivit sugen på att skaffa en. Sedan avslutade jag dagen med bio med familjen vilket var väldigt behövligt efter bion tog jag en varm lång dusch. Imorgon är det måndag vilket innebär att larmet står på 05.30 uscchhh, hoppas ni också fick ett bra slut på veckan.
Puss!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemskt ledsen för att det stått heeelt stilla på bloggen, känns som jag kommer förklara mig i varje inlägg...
nejdå men senaste tiden har jag inte haft motivationen till att publicera ett inlägg då min telefon varit så dålig men...
ÄNTLIGEN har jag köpt en 8 plus då jag kan ta fina bilder med mobilen vart jag än går så nu kommer de komma flera bilder med kvalité. Här kommer lite bilder från senaste tiden.

Likes

Comments

Hej!!
Idag blir det ett tråkigt inlägg då jag inte hunnit foto eller gjort något speciellt roligt alls. Min dag har endast bestått av plugg och träning. Nu har jag lagt mig i sängen med varmt gott te och tänkte kolla lite serie. Och imorgon har vi studiedag vilket innebär att jag kan sova ut och ta igen sömn som jag inte fått den senaste tiden. Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss&kram<3

Likes

Comments

hej på er!!!

Jag blev sugen på att börja blogga "igen" fast på ett lite seriösare sätt denna gången. Lite kort om mig, jag är en tjej på 16 år som bor i en tätort utanför skövde. Precis börjat mitt första år på gymnasiet då jag läser handel och administrations programmet på västerhöjsgymnasiet. På fritiden spenderar jag helst tid med familj och vänner och även tränar jag en del. På bloggen kommer jag skriva om för de mestadels om min vardag men även mode och skönhet hoppas ni kommer gilla det!!


Likes

Comments