Latest snapshots


Förra helgen (eller om det var mitt i veckan? Minns inte, det blir så när det är lov..) spenderades med min vän Tilde, och som vanligt så var det sushi som stod på menyn för oss.

En av de bästa sakerna med att vara hemma hos vänner är helt klart deras djur. Även pannkaksfrukost, som råkar vara min absoluta favoritsak att äta till frukost. *blinkblink*


Som i vanlig ordning så tas det även spegelbilder hit & dit på skoltoaletten, är ju verkligen helt kär i min vegamössa. Antingen hatar man den eller så älskar man den, skulle dock ljuga om jag sa att jag inte ens blev en liten gnutta provocerad när någon säger att den är ful. Älskar den!

Idag tog jag en tripp till Ikea, och kollade på lite saker inför stugan. Har insett att jag inte kommer få plats med en stor soffa därinne, och föll lite extra för denna på bilden ovan. Tyckte den soffan var riktigt snygg! Även kollat på kök, och planen är att köra på vitt men oklart om jag vill ha det matt eller med högglans som på bilden ovan. Så himla kul att man snart kan sätta igång med inredningen! Nästa steg är att bestämma sig för vilket kök och välja ut golven.

Kram, Elina

  • Vardag

Gillar

Kommentarer