3 positiva & 3 negativa

Yes, det är en bild från innan jag färgade håret!


3 positiva saker i mitt liv nu:

★ Jag börjar tvåan på gymnasiet på FREDAG, lyx att börja så sent jag vet. Jag pluggar Ekonomi med inriktning Ekonomi (istället för juridik dvs). Trivs superbra, och har alltid haft lätt för att plugga och älskar att prestera. Därför är jag taggad faktiskt, åtminstone mestadels, haha!


★ Min stuga går sakta men säkert framåt och vi har nu börjat köpa lite nya möbler till den, bl a säng och soffbord. Nästa stora projekt på den blir altanen.


★ Detta är en så tråkig punkt egentligen för er att veta, men satisfying för mig. Jag har fått ordentlig koll på mitt sparande nu, alltså i pengar. Att spara pengar är superviktigt och jag är en äkta pengaslösare, men t.o.m jag fick ordning på sparandet! Planen är att börja investera i fonder/aktier sen.3 negativa saker:

★ Vid hårfärgningen senast så tog som sagt mitt hår en del stryk, så jag kan nu på ett bra tag inte använda värmeverktyg alls i håret. I-landsproblem, men ändå jobbigt!


★ Min hud har blivit SÅ dålig igen. Jag har alltid haft halvkass hy pga mammas akne-gener, men nu lagom till skolstarten så skulle de där röda och svullna ploppa upp överallt i ansiktet.. Såklart.


★ Haft och har en otroligt stressig period i mitt liv, där mitt mående börjat ta stryk. Koncentrationssvårigheter och försämrat minne är några av sakerna som jag märkt av på senaste, måste ta mig ur det.

Kram, Elina

  • Vardag

Gillar

Kommentarer