140-160 slag och sparkar runt o trivs . Tappen är 3cm vid 16 tiden idag (20/2-14) och den är mjuk. Ev lite öppen men vet inte om de beror på detta eller om de är för ja fött en innan .
Värkar med jämna mellanrum dock inte så starka ... Inte alls bra detta kan bli bebis i natt eller om veckor !!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


multimiljonären ;)

28+4(v29) bilden är tagen i tisdags.

Tiden börjar rinna ut på magen och på tillverkande av bebis.

Har lagt en hel den tankar på att kanske donera mina ägg, och nej är ingen höna för den okunnige. Det är så många som inte kan få barn och så många som drömmer om att göra en familj men inte kan pga olika anledningar. Och jag som lyckad tillverka bebisar på löpande band funderar på att hjälpa. Tänkte prata med en doktor och se va dom säger och om jag kan börja såfort som möjligt. Eftersom blodprovet måste tas ett halv år innan man börjar med sprutor och tabletter.

Har inte långt kvar på min gravidetet som tur är för nätterna börjar bli jobbiga med sammandragningar o mensvärk.
Pust och stön!

Är iallafall på g till Uppsala nu och lämnat casper i Dalarna hos mormor o morfar. Ska ner till Jessica & Christoffer för att ha en hel helg barnfri innan jag är två barns mamma & köpa presenter & julklappar.
Casper blir två nästa fredag så Christoffer kommer upp efter jobbet och vi ska fira han på lördan för alla dala vänner & familj. Sen ner till Uppsala och fira han där nere för familj &am
p; Uppsala folket . ♥️🌹
så var bered
d på inbjudan ;)
Likes

Comments

Sitter och tänker tillbaka på den sista januari 2014 och stor grinar. Min son skulle kunnat vara utan sin mamma. Att jag kunde bli så sjukt trött på allt och bara stänga av. Ingen förstod och ingen frågade om hur jag mådde, alla trodde jag skulle "gilla läget" och leva vidare. Men istället för att acceptera att hans pappa försvann och inte ville träffa varken mig eller sin son så lessnade jag. Hela planen var att vi skulle ha ett liv ihop.. min familj skulle inte splittras , skulle inte misslyckas. Istället misslyckas jag med mig själv och hamnar på sjukhuset. Hade jag inte ringt min kompis och han ringt 112 hade jag inte suttit här snart ett år senare. Tillsammans med min sons pappa och snart en till bebis på g. Minns ingenting ifrån tiden överhuvudtaget förutom det som hände innan och sånt som jag har bilder ifrån. I drygt en månad så var jag helt borta.. Utan min mamma som tog hand om mig och sonen så hade detta inte slutat bra.
Hur ni än mår där ute, ha en öppen kontakt med någon , räcker med att säga att ni mår bra eller dåligt och veta att det finns någon som kan hjälpa till. Jag står i evig skuld emot en Tobias som räddade mitt liv!
Glöm aldrig bort er själva...

Likes

Comments

Tänkte på en sak min kompis sa "är det alltid så att när en ny kille frågar .. - vill du ha godis, så säger man nej . Och när man är där själv och ser godis påsen så var den helt plötsligt tom ?

Jadu bra fråga .. Jag är nog den som alltid sa ja till allt godis men nej till mat , för då fick man ju lov att först "gilla" maten och sitta med troligen föräldrar (ja de va länge sen ja va nykär o singel) .
Skulle min kille fråga mej nu -godis? Så vet han att påsen antagligen redan är tom sen timmar tillbaka och att han vet exakt vad man äter. Så sent som idag när vi sitter i bilen och är på g hem ifrån Uppsala. Så säger jag " ska vi köpa mat med oss hem?" Och han säger "ja de blir väll bra men skulle vi inte laga mat idag ?"
Har så förbannat ont i ryggen så vill gärna inte stå upp, eller gå för den delen. Så en timme i stan och sen hem o laga mat = fuck No! för min rygg / svank.
Sak samma tillbaka till det jag skulle berätta.. Zz! Han frågar vad vi ska äta och jag säger antingen hamburgare eller thai? Och han säger hamburgare och vi bestämmer oss för dax = hamburgare ställe ( för alla er som inte är i Boländerna = Uppsala något ).
Och killen säger " det gamla vanliga ?"
Jahopp , där va hela spänningen borta .. Tror de där "gamla vanliga " är överallt?
Handlar man mat är det oftast samma mat sol kommer hem gång på gång , samma sov ställning , samma kvälls rutiner " godnatt puss ? *puss* godnatt!" , gnäller på samma saker , ser samma saker.. Hur får man känslan av det där nya frisk tillbaka ? Det där " jag är för blyg för att äta med hans/hennes föräldrar" ? "Ska man våga pussa godnatt?" "När är det normalt att ringa efter man precis träffats?"

Alla dom frågorna? Är det meningen att allt blir som VANLIGT efter en viss tid?


Jävla skumt om du frågar mej - där emot om något bryter emot det vanliga så blir det något enormt positivt , eller tvärtom!

&


Juste har även gjort en grupp på Facebook, men vet att jag har en del som läser min blogg som inte borde vara här o glo egentligen .. Därför kommer jag inte skriva ut den men den som vill kan skriva privat eller smsa mej och ni som läser som fortfarande inte fattat att ni är välkomna här så kan jag säga " nattstad har en lite finnes med att det står att just ni läser !!"
Fan att ni inte är lite mer smarta ibland ;)
Rent av löjligt korkade !


✌️  • 582 Readers

Likes

Comments


Fredag , casper sover, bebisen sover & jag äter choklad .

I helgen blir det till att köra en stor städning hemma, och försöka få bort det mesta ... Men det är så sjukt mycket som ska upp & slängas & säljas så slutar väll med en loppis eller något.

Sjukt hur mycket saker man får om man slår ihop två hem & ett garage som inte är klart än...
Fick pengar iallafall så nu blir det till att köpa gravid byxor & tjocktröjor!!

Hm , mitt inlägg blir inte direkt skoj denna gång men vafan, något iallafall ?;)

Puss

  • 608 Readers

Likes

Comments


Lilla ängel du ligger här i magen och sprattlar omkring men förstår inte att värden är ond.
En vacker dag kommer ut och ser allt med dina "antagligen ljusblåa ögon" precis som din far & bror.
Dom klämmer o känner och säger att du kommer ut den 20februari men jag vet att du kommer innan. Att du är redo och beredd redan i början av februari.
Hjärtat lilla skräm oss inte som din bror gjorde, komma ut helt blå och livlös klarar jag inte av en gång till.
Ge mig och din far & bror en chans att ge dej allt du vill ha & önskar.
För vi älskar de
j så himla mycket !

Dags att ge din bror lite mat och sova lite 💕💓

  • 767 Readers

Likes

Comments

Idag för tre årsen så hittade jag min man. Jag hittade dej genom en kompis på facebook och var bara "tvungen" att lägga till dej som kompis. Där ifrån fick jag massa meddelanden, som gick över till msn som slutade i 4-5 timmars samtal. Vi pratade dygnet runt tills vi kom på att vi skulle ses. Inte trodde jag att du beställde biljetten, satte dig på tåget och åkte hela 24mil för att träffa mig.
Jag minns vad du sa när du såg mig möta dej på stationen, fast det behöver jag in
te skriva 😘
Vi satte oss på bussen och åkte hem till mina föräldrar och hela den kvällen är typ som svart för mig, minns knappt vad vi sa eller om vi sa något överhuvudtaget. Vet iallafall att när jag vaknade på morgonen så låg du med armen runt mig, när du vakna o märkte det blev du alldeles röd i ansiktet och skratta. Efter några timmar och en himla massa prat så sitter vi på sängen och jag får ett sms " får jag en puss?" Haha jag skrattar till och säger "du behöver inte smsa utan bara ta en "


Sen den dagen har vi varit tillsammans, alla motgångar allt skitsnack, min flytt till Uppsala, att bli mamma&pappa, att få jobb och villa. Till att sitta här tre år senare starkare och kärare än någonsin och en familj på snart fyra.


Jag älska
r dej min andra halva & bästavän
🌹♥️

  • 662 Readers

Likes

Comments


Ligger i en stol i Spanien med sonen i badbyxor bredvid, min kille som sitter med en kall öl och njuter av solen & värmen.

Ska man förkorta denna resa skulle jag säga
@cola@godis@choklad@bad@hav@familj@restauranger@hus@droger?!

Yes , jag skrev droger !
Jag och Christoffer gick på stan för att hitta en sak till Jessica. Såklart fanns inte det där så vi skulle gå ner emot stranden igen och såg en butik som hette "weed life" . Nyfikna så fick vi lov att gå på den sidan av gatan och titta in. Där inne sitter en kille och vinkar och ser as lycklig ut (kan ju nästan veta varför!) men vi gick väll vidare och efter 200m kommer två killar o säger "köpa köpa ???"
Och jag & Christoffer kollar på varandra och skriker typ no no !!!
300m senare står en kille på andra sidan gatan o försöker vinka in oss . Ifrån att gå lugnt på vägen till lite mer halv jogga där ifrån ;) vackert land , och detta hände ca 500m ifrån stranden ? Så livet /landet/ folket är mysko !

  • 664 Readers

Likes

Comments

Underhållande , sitter i sängen i Spanien med min familj och får veta att en fjortis läser min blogg. När jag kommer hem ska jag utge vem denna brud är och skriva exakt allt skit om henne som hon gjort emot mej :) varsågod !

Människan kommer behöva flytta efter jag är klar med min text ;)

Puss o kram du bråkar med fel brud !


  • 795 Readers

Likes

Comments

Efter att vaknat klockan 3 när man skulle gå upp 4 så sitter man här i bilen på g till Skavsta. Så enormt trött men ändå pigg för att vara jag. Men snart tar väll all energi slut och jag kommer lacka på någon..

Sväng vänster om trehundra meter för att komma till E 4a xD

Helt sjukt hur fult en gps kan låta ;)


  • 797 Readers

Likes

Comments