äntligen hemma

Efter en förlossning så måste man vara kvar på sjukhuset i minst 6 timmar innan man får åka hem. Maja kom till världen så sent redan så vi valde att vara kvar till morgonen efter alltså lördagen den 25/5. Eftersom annars hade vi åkt hem mitt i natten och det orkade inte jag då jag redan var så trött. Så vi fick vara kvar och fick ett rum på BB, när det då blev lördag så ville vi gärna åka hem men personalen på BB tyckte vi skulle vara kvar till en början under dagen så jag kom igång med amningen. När det då blev eftermiddag så frågade vi om vi kunde åka hem då med dom sa fortfarande nej.. Det slutade med att vi blev kvar till söndagen men då på morgonen så sa vi att nej nu vill vi åka hem vi vill inte vara kvar här när vi inte behöver, allt funkade då.

Så äntligen fick vi åka hem på söndagsmorgon vid ca 10.00 blev vi utskrivna så skönt! Så vi packade ihop våra saker och nu tog vi på henne kläder för första gången. Det hade varit så varmt inne på sjukhuset så hon behövde inga kläder då hon ändå hade ett tjockt täcke på sig. Jag hade packat ner två olika outfits till henne i olika storlekar eftersom jag inte visste innan vad som skulle passa eller inte. Det var tur det för den första bodyn hon fick på sig var för liten så hon fick ta den andra. Det var så jobbigt för min kropp och speciellt ryggen då att stå länge så jag var helt svettig när vi var klara. När vi väl var hemma så var jag fortfarande trött och ville helst bara mysa ner mig i soffan med min nya lilla familj. Det ända som fattades då var Pollux men vi tänkte att vi skulle hämta hem honom någon dag efter bara.


Tror vi bara hann vara hemma i ca 20 min innan det plingade på dörren haha. Då var det Robins mamma som stod där, hon kunde inte hålla sig vilket jag nu förstår. Sedan kom även Robins bror förbi och när dom var här så kom även min mamma. Inte nog med det så fick vi åka hem på morsdag så jag fick min lilla tjej precis till det så mysigt!

Efter det var det bara att försöka få in rutiner hemma med allt och mysa i vår lilla bubbla 😍❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229