Jaha sista dagen på helgen känner att man bara skulle vilja ha mer helg. Har fan ingen lust att gå till skolan imorgon, Man kan säga den här helgen har varit piss! Inte den bästa ! Känner att man bara vill gå och aldrig komma tillbaks igen!! FAN.

Vrf ?

Det roligaste idag var när jag läste om att choklad är nyttigt det gör att man inte får cancer lika lätt och att man får bättre kondition och med mera..
Jaha men det blir bara stallet för mig imorgon , måste fixa hovslagare och så ska jag väl bara vara hemma.

Så det ser ut för mig just nu..

Kramis:Elina
💜

Likes

Comments

Jahoop vilket väder vi har:):( känner att det skulle behövas lite värme iallafall , tycker inte att det ska vara för mkt regn dagar . BTW hoppas ni har det bra nu När skolan har börjat , hoppas ni inte tycker det är alls för jobbigt..
Ja idag tänkte jag bara gå till skolan sen åka till stallet och rida lite , vet inte om man ska köra med hoppning:/
Ganska så sugen på dä HAHAH vi får väl se hur det blir med dä. Men igår hade jag det bara mysig med snuttis
💜
Cantina är så söt vet inte hur en häst kan vara så söt som hon är.
Min lille Snuttis!
Aja sitter på bussen nu blir lite sen till skolan eftersom dem är så sena hela tin men men , har språk nu på morgon så det är ingen fara dem ä så snälla så.

Hoppas ni kommer ha en bra dag O hoppas allt är bra med er loveu!!

Likes

Comments

​Då börjar man kvällen med lite IDOL & mys , ja idag har väl min dag varit ganska bra tycker jag. Jag stannade hemma från skolan idag för jag kände att jag behövde det. Runt eftermiddan så åkte  jag & syster till stan och köpte Frapp'e & kolla runt lite på stan men hittade tyvärr inget:( Efter stan så drog vi till stallet och borstade & fixade lite med min finaste Cantina <3 .. Vi tränsade henne och gick till gräsplan och red lite barkacka ,, HAHAH syrran testade att rida lite det var ju ett tag sen hon red så det var ju kul att hon kunde hänga med mig & så.. Hoppas alla har haft en bra Måndag.

Likes

Comments