Hej ❤

Nu va det längesen jag bloggade .. jag har glömt och har haft en del saker i skolan så därför har jag inte bloggat. Jag tänkte börja om imorgon på nytt haha . Just nu är jag hemma och bara lyssnar på musik , inget speciellt som händer idag . Imorgon ska jag och min kompis på yoga så det blir nog kul , dock är jag väldigt stel så vi får se hur det går Hahah ❤.

Hoppas ni har haft en bra dag ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej❤

Hoppas ni har haft en bra onsdag ❤. Jag hade skola som vanligt idag och jag hade bara två lektioner så det va skönt . Mitt humör va lite upp och ner idag , ni tjejer som känner till pms förstår kanske vad jag menar . Ena stunden är man glad och sedan kan man bli arg över små saker som att man tappar nåt eller något annat . Ett annat exempel va igår när jag skulle äta soppa och spiller det på magen och börjar gråta? , gråter över det ? Okej? Hahah asså orkar inte . Jag får försöka stå ut med detta .

Efter skolan gick jag hem till Matilda och va där en stund . Vi gjorde inte så mycket för hon skulle träna innebandy så vi satt och pratade om olika saker. Vi ska iallafall gå på något pass i helgen så det blir kul ❤.


Nu badar jag och bara njuter av livet ;3 ❤.
Kram ❤

Likes

Comments

Heej ❤
Idag hade jag hållbar turism, reception och engelska . Jag började 09.10 och slutade 14.50 . Jag hade prov i reception och jag hoppas på att det gick bra.
Jag har lite slut på idéer om vad jag kan blogga om och så , om ni har förslag så får ni gärna kommentera ❤.

Jag bloggade inte igår för att jag hade skola , tränade med Matilda och när jag kom hem va jag jätte trött .
Igår tränade jag löpintervall och det gick ganska bra . Jag har några mål som jag vill klara det här året och ett av dem är att springa 1 mil men vi får se , jag får försöka få fram min finska envishet . En annan sak som jag vill göra är att tatuera mig men jag vet inte om det blir det här året eller nått annat år men vi får se ❤.
Jag tycker själv att det är viktigt att man sätter upp något mål som man vill klara för känslan när man har gjort det är sjukt härligt .

Nu tittar jag på mina favorit youtubers och bara slappar ❤

Hoppas ni har haft en bra dag ❤

Likes

Comments

Heej ❤

Jag blogga inte igår för att jag va med min kompis Moa i stan ❤. Vi köpte massa godis och mat för hon skulle sova över hos mig och det va jättemysigt ❤. Igår köpte jag två sport bh-ar .

Idag har jag pluggat och ska nog fortsätta göra det om en liten stund . Jag brukar plugga lite på söndagar för jag tycker det är jobbigt att komma hem och veta att man måste plugga till ett prov eller nåt när man precis har varit i skolan.

Hoppas att ni har haft en bra helg ❤

Skriv gärna förslag på vad jag kan blogga om för jag börjar få slut på idéer ❤ kram

Likes

Comments

Heej

Idag började jag kl 09.50 och slutade 14.00 . Jag hade våningsservice , resmål & resvägar och klasstid . Efter skolan åkte jag hem och åt lite mat sedan tog jag en promenad till min kompis Moa ❤. Efter en timme eller nåt kom Moas bonuspappas kompis och hennes hund som är en flatcoated retriever ❤❤ . Vi spelade frågesport och jag vann faktiskt vilket förvånade mig . Efter det följde Moa mig en bit hem och vi rastade hunden samtidigt ❤.

Nu är jag hemma och tittar på tv och äter chips ❤ detta är höjdpunkten idag ❤

Kram ❤

Likes

Comments

Hyuna är min favorit sångerska <3 . Älskar hennes låtar och hon har alltid så snygga outfits <3 <3. 

Likes

Comments

Nästa gång jag är i monki affären ska jag kanske köpa något av dessa ❤

Likes

Comments