Hej på er igår fick jag Joakim Lundells bok. Jag har redan läst ut den. De är den bästa boken jag har läst kan verkligen recomendera den för er. Idag har jag varit i skolan och har skrattat hela tiden i skolan idag. Hoppas er dag varit bra. Ses snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er har inte varit så aktiv men ska försöka bli bättre fast det är lite svårt. Idag har jag varit i skolan som de andra dagarna jag har haft det bra i skolan men försöker förbättra mig för snart är det dags att söka gymnasium och jag vill gärna komma in på Önnestad och om jag kommer in så ska jag gå på inriktningen med djur för jag älskar djur och vill jobba med det när jag är äldre. Hoppas ni har haft en bra dag för de har jag. Ses snart igen.

Likes

Comments

Hej på er idag har jag varit på tredenborgs camping och ätit mat med min mamma och pappa och min syster. Vi hade de trevligt och mysigt. Vi åt grillat kött och pommes. Jag har varit på den campingen hela sommaren och har fastnat för en hund som heter Tekla och hon älskar att bada och vi säger att de är min sommar hund hon är värdens snällaste hund. På sommaren tar jag inte min medicin till min adhd för jag har den för de ska hjälpa mig i skolan så de hjälper ju inte på sommaren fast snart börjar jag skolan och då ska jag börja med en ny medicin och hoppas den hjälper mig lika bra.

Hoppas ni gillar de jag skriver om ses snart igen.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Elin Johnsson och jag är 14 fyller snart 15 år gammal och jag kommer från Skåne. Jag bor med min familj, Mamma, Pappa och min stora syster Madde Johnsson som med har en blogg och youtube kanal. Här kommer jag skriva om hur jag har det med min ADHD i vardagen och även har jag dyskallkyli.

Jag är en tjej som gillar djur, speicelt hundar. På fritiden gillar jag att kolla youtube speciellt på Jocke och Jonna.

Hoppas ni kommer gilla vad jag skriver om och följer min blogg.


Likes

Comments