OMFAMNAR SÖNDAGEN / KÄNNER MIG HEL

Hej!

Omfamnar Söndagen, för ännu en vecka har swishat förbi i en väldig fart. Första veckan efter sportlovet är gjord, vilket märktes på eleverna då mitt tålamod blev testat dagligen. Men igår tänkte jag på dem lite extra, och man kan inte undgå att längta till imorgon när man får återse dem. Det är ju så härligt att få lära ut, och att själv få bli lärd, för vardera elev lär mig något nytt vardera dag! Jag upptäcker sidor jag inte berört på ett tag, och jag börjar tycka om mig själv helhjärtat igen. När man gått igenom tuffa perioder tappar man bort sig själv och blir självkritisk. Då är det fint att man finner det där guldkornet, som gör vardagen lite extra värdefull & fantastisk.

Under vintern har jag känt mig så blek & trött, så jag klickade hem Ida Wargs selftanning-spray. Testade den igår, och jag blev positivt överraskad. Jag fick en gyllenbrun färg, och kände mig mycket fräschare. Kommer att använda den vid fler tillfällen, helt klart.

Nu- Mor & far bjuder på mat, perfekt en dag som den här när man är lite trött i huvudet efter gårdagens festligheter 💁🏻‍♀️


E.

Gillar

Kommentarer