Fra kald til varm

Heisan alle sammen.

Før i tida var eg ein frost pinne, eg måtte ha det varmt, fraus vist det var under 25 grader inne om hausten/vinteren. Gjekk alltid med stilongs og ulltrøye med joggebukse/kosebukse og gjerne ein genser.
Eg går fortsatt me like mykje kle inne enno, kansje ikkje genseren, men eg svetter i hel om det kommer over 21 grader inne.
Eg har grublet mykje om kva som gjor til at det blei slik. Kan skrive litt om dei siste åra, trur svaret ligger der. I juli 2017 flytter eg inni eit veldi gammalt hus, viste att det var ikkje altfor mykje isolasjon og eg vist det var huskaldt. Huset hadde stått tomt nokon år. Den sommeren gjekk eg å venta på at kl skulle bli 19.30-20.00 for da gjekk sola ned og eg kunne fyre i ovnen, jada fyrte i ovnen om sommaren eg. Utover hausten og vinter gjekk det mykje ved. Ut på nyåret februar/mars 2018 hadde vi Sibir kulda, det var svinekaldt ute og inne. Med 2 varmeovner på fylt so voknet eg eine morgonen til 16 minus ute og 4 grader inne. So kom sommaren og den var veldi varm og solrik i vekesvis, eg har alltid likt å vere ute om sommaren men denne sommaren vart for varm, gjekk eg gleda meg til sola skulle gå ned so eg slapp å renne vekk. Budde i det gamle huset utover hausten 2018 men la veldi lite i ovnen, kun får å slippe den råe lufta.
Det var noko som skjedde med meg, gjekk fra fråstpinne til å virkeleg renne vekk.
Einaste minuset med dette er at musklane mine liker ikkje kulde, dei vil ha varme, menst resten av meg vil ha kulde.

Liker

Kommentarer