Verkligheten och poddrömmar!

Innehåller affiliate-länkar

(Bilden längst ner i inlägger innehåller en adlink klick för support)


Då är även denna helgen slut och imorgon är det måndag igen och det är officiellt sista veckan innan barnen börjar i skolan och på förskolan igen.

Denna sommaren har gått så otroligt fort tycker ni inte? Jag har inte ens hunnit med hälften av allt jag velat göra och har nog minst 10 grejer jag borde gjort men inte hunnit med.
Men set ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen och rutiner igen. Det ska bli skönt att hela världen börjar kicka igång igen och semestrarna tar slut så att rätt folk är tillbaka på rätt plats. Jag tror semester är den sämsta perioden för alla oss som har mycket kontakt med sjukvården, framförallt om man har mycket mediciner och hjälpmedel som måste beställas och uppdateras för inte nog med att apoteket typ är försenad med allt så är set jätte svårt att ens få tag i läkare som kan skriva ut vissa mediciner eller hjälpmedel, det blir verkligen bara pannkaka av allt så det ska bli skönt att det blir samman gamla varsagskrångel igen ist för allt detta.

Jag har ganska nyligen börjat med att lyssna på podcast mer än typ ”skräck poddar” och jag har märkt att det finns verkligen poddar för ALLT det finns podda för föräldrar, allvarligt sjuka, rollspelen (som jag älskar för övrigt )ja allt och jag har försökt hittat någon intressant som handlar om ovanliga diagnoser, men ingen som jag tycker är tillräckligt intressant.

Tycker ni om poddar? Isf vilka lyssnar ni på? Jag har alltid haft en dröm om att podda men ingen jag har lyckats leva upp till än, jag är helt säker på att min blogg skulle vara mer intressant i ljud än i text, vad tror ni? 😊❤️

All kärlek till er ❤️
Mamma Elin

Torr ni min blogg skulle fungera bra i en podd ist för som blogg?

Please select one of these options.
Please select one of these options.
Please select one of these options.

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229