Vart kommer mina kläder ifrån?? Nu svarar jag!

Innehåller affiliate-länkar

Jag har haft jätte många på min instagram som har frågar mig vart jag var i helgen och vart jag fick tag i min känning så såhär 3 dagar senare tänkte jag berätta lite om det!

I helgen har jag på en krog inne i Uppsala och var på ett event som heter bubbels and brunch och det är precis vad det låter som massor av bubbel och brunch. Detta var en dagsfest och jag tror dom hade det för att promota att dom kommer ha det varje lördag nästa år, det var så jag förstod det som iaf, mycket trevligt men om dom ska köra det nästa år hoppas jag på lite mer varma rätter till brunchen mer än kallskuret och smörgåsar, men det kanske bara är jag som hade för höga förväntningar från början kanske, jag vet inte men trevligt var det iaf tills jag fick åka hem för jag fick i mig citron (allergisk) och fick jobbigt med andningen så bara att ta sig där ifrån och få i sig medicinen men jag överlevde utan några större smärtsamma besvär!

Klänningen jag hade på mig kommer från en affär som heter http://c.mtpc.se/tags/link/1536745 och jag ÄLSKAR (inte sponsrad ) den butiken så ofantligt, jag är ju inte hon med XS direkt utan jag är ju en mer fyllig kvinna och har strl 52 på kläder (kanske liiiite stort men jag gillar att ha lite större kläder) och på denna sida har dom verkligen allt i alla storlekar, alla dessa ”smalkläder” som jag alltid velat använt men inte hittat storlekarna på eller vågat gå runt i tidigare hittade jag där och det som gjorde mig som mest lycklig var att jag ÄNTLIGEN hittade jumpsiuts också!

Så är ni lite större eller gillar snygga kläder kolla in den sidan, ni kommer att älska den!

All kärlek till er
Mamma Elin ❤️

(Bilderna under innehåller adlinks, tyvärr inte till den hemsidan som kläderna kommer ifrån men lite roliga prylar som kan passa, vill du supporta bloggen? Klicka på bilderna så får jag 2kr annars strunta i det 😊)

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Bloggande4barnsmamma
Bloggande4barnsmamma,
Fint! Gillar byxdressen med blommorna!nouw.com/bloggande4barnsmamma
Eliinwred
Eliinwred,
Ja den är verkligen jätte fin, har en till utan blommor som jag inte fick med på bild och det är min favorit 😍nouw.com/eliinwred
Hannativeskog
Hannativeskog,
Eliinwred
Eliinwred,
tack 😍😍nouw.com/eliinwred
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229