Svar från röntgen och medicin-kick!

Godagens fredag!

Det var ett tag sen jag skrev men har haft det fullt upp med livet och barnen. Vi har äntligen fått ett svar på röntgen och jag läste i journalen i går att skelettet är lite skört fortfarande men det är en förbättring sen 2016 och att det är inget dom är direkt avvikande eller ”onormalt” vilket är Hr underbart som helst.

Efter som My endast har en kliniskdiagnos och inte en fastställd diagnos så kan vi inte till 100% veta vad som egentligen kommer hända i framtiden, om sjukdomen kommer bli värre eller om det kommer bli bättre eller om (med många önskningar och mycket hopp) det skulle visa sig att det är något som växer bort mer och mer med tiden. Framtiden är liksom inte lika lätt att förutspå men som det ser ut just nu så är vi helt klart på en ljus Stig i rätt riktning.

Igår var vi även på sjukhuset och hämtade hennes medicin som heter Embrell det är den medicinen som ska hålla bl.a. feber och ledsmärtor borta. My hade redan börjat få lite smått feber och va lite hängig i onsdags men bara några timmar efter medicinen var tagen så levde hon vilde och snurrade runt i hela våran säng och studsade sig igenom hela lägenheten på två sekunder. Det är så underbart att få denna bekräftelse, bekräftelse på att medicinen fungerar och att vi inte bara sitter och trycker i henne medicin utan att något händer.

Jag hoppas ni har en helt underbar helg mina vänner och jag ska uppdatera mer, kommentar gärna vad ni vill läsa mer om 😊❤️

All kärlek till er
Mamma Elin

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
lilla sötnosen ❤️ underbart ❤️nouw.com/densaknadefamiljen
GC
GC,
Bra nyheter. Toppen 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229