Optiflow och mediciner.

Dagens möte blev tyvärr inställt av läkarna, har inte riktigt koll på varför men det var inte värt att diskutera Mys framtiden och inget som läkaren tänkte prioritera. Hon tyckte att vi skulle flytta tillbaka till Uppsala om vi inte var nöjda med den vården dom ger henne (väldigt trevligt och proffsigt av en läkare eller hur?) det är sant de va rådet hon gav oss, att flytta tillbaka till Uppsala. Skriver mer om det samtalet imorgon då jag fortfarande är så jävla förbannad över att man ens kan slänga ur sig en sån sak bara för att vi utrycker vårat missnöje med vården och planeringen som inte existerar.

Mysan har tyvärr blivit sämre under dagen, andningen har blivit mycket tyngre och hon kräks slem. Hon är just nu uppkopplad i optiflow och sover mest hela tiden och har inte mycket ork till något just nu. Vi hoppas på att de ska vända och bli bättre så snart som möjligt även om det ser väldigt tungt ut just nu.

Detta har vi ju gått igenom 100 gånger snart men det blir fan aldrig lättare, att se henne ligga på gränsen till respirator och bara hoppas och hoppas på att hon ska slippa det, bara hoppas på att de inte blir värre. Bara hoppas på att de ska sluta väl även denna gången. Men hon är verkligen en riktigt kämpe, våran lilla krigare ❤️

Vi hoppas på det bästa nu, men vi lär nog inte ha henne hemma på 2-3 veckor skulle jag gissa på.

All kärlek till er

// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Patricia
Patricia,
Hej!

Har ni sett serien diagnos på netflix som baseras på New York Times spalt av Lisa Sandler som intresserar sig för okända diagnoser? Den är baserad på verkligheten där hon försöker hjälpa människor att hitta svar på okända diagnoser.

Omni inte sett den så gör det. Vore fantastiskt om en läkare som henne skulle kunna kolla vidare på ett fall som Mys.
Evaeliasson
Evaeliasson,
All styrka till er 💖nouw.com/evaeliasson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229