Öppenhet en nyckel till förståelse.

När min blogg började växa efter att vi hade delat inlägget på Facebook som jag skrev om i tidigare inlägg gjorde Jonas och jag valet om att vi skulle vara öppna vad det gäller Mys sjukdom vilket är därför jag skriver om det väldigt mycket också, det är för att jag vill att ni ska förstå var hon går igenom så att vi kan uppmärksamma och hylla alla hennes framsteg tillsammans ist för att tänka ”hon är tre år och har fortfarande inte lärt sig går? Varför?” .

Och detta gäller inte bara för mitt barn utan för allas barn som kämpar något otroligt hårt varje dag bara för att orka vara dom själva. När jag började skriva om allt som hände My och runt henne så skrev jag för att jag skulle kunna avlasta mitt hjärta i all ovisshet som hände men efter en inte så lång period märkte jag att folk kom med frågor och hejar rop och jag märkte verkligen hur lite folk visste om dessa sjukdomar.

Jag gick då över till att försöka undervisa och skapa uppmärksamhet kring dessa ovanligs men samtidigt inte helt ovanliga sjukdomar, My har alltid varit lite av ett extremfall när det gäller dom flesta symptomen men många kan gå utan att ens få hjälp just för att forskningen inte kommit längre och det är en lång och svår process att ens göra en utredning och det är fortfarande inte många som får en fast diagnos endå. Mänskligheten vet inte tillräckligt om dessa sjukdomar och vi behöver veta mer! Därför måste man börja med att normalisera och förstå dessa sjukdomar och det är just vad jag försöker göra.

Självklart är det mycket kärlek och familjeliv med i det jag delar också men det ser jag som terapi för egen del och för att få dela med mig av det goda i livet också.

Men att vara öppen och släppa in och ta emot frågor för oss alla samman, ett lycklig barn för alla människor samman och jag hoppas verkligen att ni lär er något nytt här ❤️

All kärlek till er
Mamma Elin ❤️

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Elinannaregina
Elinannaregina,
Tycker att det är jättefint att ni berättar. Hon är så himla söt och har en jättefin blick ♥ nouw.com/elinannaregina
Eliinwred
Eliinwred,
tack ❤️❤️😍nouw.com/eliinwred
josefineronjalouise
josefineronjalouise,
Men åh lilla snuttan! Vad bra att du skriver om detta!! Styrkekramar till er<3nouw.com/josefineronjalouise
Eliinwred
Eliinwred,
tack ❤️❤️❤️nouw.com/eliinwred
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229