OPERATION I SLUTET PÅ SEPTEMBER!

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen är det daga mina vänner!!

(Innehåller en adlink på slutet)

Som ni kanske vet så för svart ett år sen skickade jag in en egenremiss till överviktsenheten i Uppsala för att ansöka om en överviktsoperation, detta efter ett tips från en läkare på vårdcentralen efter att vi hade konstaterat att jag hade skador både på knäna och på ryggen pga min övervikt. Liks så dietisten tyckte att de var en bra idé då jag har föräldrar med sjukdomar som jag har lättare för att ärva pga min övervikt så sagt och gjort skickade jag in en remiss och jag fick gå vidare på olika möten.

Allt började med ett gruppmöte där vi fick information om dom olika operationerna som man kan välja mellan och hur man lever efter att man är opererad. Efter det mötet har jag varit hos dietist, läkare och sist av allt en kirurg som nu har godkänt mig för operation som ska bli av i slutet på september eller i värsta fall i början på oktober. Innan dess ska jag gå på flyt en månad och gå ner 6kg och det är där vi är idag.

Nu när jag ska gå ner 6kg på ungefär 2månader måste jag börja lägga om livet ordentligt. Tidigare har jag ändrar kosten och rört på mig mer men nu känner jag att jag måste ta det ett steg högre så f.om denna vecka kommer jag ändra mitt schema enu lite mer.

Planen är att jag ska försöka träna på gym alla vardagar i veckan om det så bara är 30min i början så är det fortfarande en början. Mitt mål är att gå ner mina 6kg och även försöka bygga upp ett intresse för träning som jag inte haft förut. Jag har tränat väldigt mycket i perioder men jag har aldrig riktigt känt att det varken är kul eller särskilt skönt att göra det mer än kanske ut och gå men det ska jag försöka ändra på! Jag ska försöka få de roligare och mer positivt helt enkelt!

Andra planen jag har är att börja redan nu med mitt ”flyt” igen. Denna gången ska jag dock inte byta ut alla mina mål utan jag ska byta ut de målet jag har efter jag tränat och även frukosten så det kommer bli att jag äter middag och byter ut tex frukosten och lunchen mot proteinshaks.

Jag tänkte att ni ska få följa dag för dag när jag tränar och hur det går med tips som jag kan dela med mig av och så får ni se om mina tankar och planer fungerar helt enkelt! Jag kommer börja med Shake från Protein.se som jag fick av min gode vän @Hunnycakes och jag är så otroligt tacksam för den jag fick var faktiskt god (när jag äntligen lyckades blanda den rätt 🤪)och kan nog bli helt perfekt att få i sig efter träning!

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Heidi
Heidi ,
Håller tummarna för dej! Jag har själv varit på vc och fått remiss skickad av en läkare men har inget hört än så dröjer nog ett bra tag till. Ska bli kul att följa din resa och hoppas att du hittar en träningsform som passar dej 👍 shaken från protein.se är kanon, den enda som faktiskt går dricka!
Hejja hejja dej
Massa lyckönskningar från Heidi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229