Nyår firades med Skov och kärlek!

Gott nytt år allesammans!!

Jag hoppas ni har haft ett helt underbart nyår! Det har iaf fall jag! Igår firades med att under dagen fira julafton med hela familjen och även mina underbara föräldrar har varit här och jag är så lycklig över att som kom och barnen var också otroligt lyckliga över att dom var här.
Barnen stod i fönstret och nästan hoppade ut genom det när som såg dom komma upp för infarten till dörren och jag fick hålla i Mysans rullstol för att hon inte skulle välta den 😂

Efter som vi även firade Julen igår så började vi dagen tillsammans med en traditionell julfrukost/brunch som jag är uppvuxen med, det är alltså gröt samt även sopp i grytan och smörgåsar med sjutusan massor av pålägg till det. Efter det fick barnen öppna en Julklapp väntan på att Jonas skulle komma hem från jobbet och jag tillsammans med min mamma fixade det sista inför middagen och även garnerade min smörgåstårta.

Och medans att min pappa satt med barnen tog det en tvärvändning för Mys hyperaktiva mående och en superhäftigt feber slog in så fort så hon kaskad kräktes som en blixt från klarblå himmel, precis som dagen innan fast i vaket tillstånd som tur va lyckades vi då ner detta efter alvedon, Ipren och kortison och en väldigt kort vilostund i soffan, när medicinerna började verka så tyckt My inte alls att hon skulle sova mer.

Efter det kom Jonas hem och vi två fixade det sista till middagen och vi alla avnjöt ett helt underbart julbord som både jag och barnen hade för berett i flera dagar! I år hade jag även lärt ut Melissa hur man gör mina väldigt omtrycka köttbullar och jag lovar att hon gjorde dom mycket bättre än vad jag gör dom, jag kan säga att jag både blev otroligt stolt och imponerad.

Sen var det julklappsöppning och det klassiska man gör på julafton äter och umgås. Barnen fick också två väldigt roliga spel som vi spelade tillsammans med barnen. På kvällen lika så, spelade Bingolotto utan att vinna något samt åt av smörgåstårtan! På kvällen kom dock Mys skov tillbaka med både feber och allt som hör där till och hon har varit ganska ledsen och sovit fram tills för en stund sen då hon även börjat kräkas igen och är bara ledsen. Det känns som om det kanske är dags att kanske ta sig till sjukhuset i morgon trots allt endå efter som spyorna inte slutar och hon inte alls verkar må bra. Men vi ska låta henne sova hemma i natt så hon får vila ut sig lite innan vi tar oss dit ❤️

Hoppas ni har haft ett underbart nyår❤️

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Så trevligt ni ordnat och vilken snygg smörgåstårta. Ni är så gulliga alla i eran familj och jag önska så mycket nu att My ska må bättre. Inte bara nu utan att hon får ett bra år. Gott nytt år. Kram .
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229