Nu händer det verkligen något!

Åh äntligen har vi börjat kommando rullning!

Idag är det måndag och då har verkligen sjukhuset startat upp igen och det känns helt underbart, svaren på blododligen kom tillbaka idag och det fanns inga fynd där så det pekar mer och mer på att det är grundsjukdomarna som bråkar så i morgon ska hon få börja med den nya medicinen ÄNTLIGEN så nu kanske febern och liknande börjar avta så att hon slipper att blir så nerslagen.

Hon ska även få göra någon speciell röntgen på hennes lungor och ta reda på vad som gör lungorna så känsliga och varför hennes andning är som den är, inte bara varför den är jobbig just nu utan varför vi behöver syrgas på nätterna och när hon blir sämre. Man blev ju lite orolig när man läste deras frågeställningar kring lungorna allt från fibros till lymfom men det är nog bara för att utesluta det värsta på en gång. Hon ska även få nya inhalationsmediciner som förhoppningsvis kommer hjälpa henne bättre än dom hon har och dom ska även diskutera om hon behöver en bipap hemma som kommer hjälpa henne med andningen vid behov.

Dom har även riktigt kirurgen i Uppsala ang knappen och han kunde bekräfta att vi redan har testat i princip allt förutom en sak och det är någon knapp en en annan sorts ballong på insidan, han vet dock inte att det fungerar och fungerar inte det så får knappen tas bort helt enkelt vilket skulle va såååå skönt om dom gjorde det. Men vi får väl se om det fungerar eller inte, vi är mest glada över att något ÄNTLIGEN händer utan att vi behöver slåss och bråka om rätten till vård. Det kanske var bra att bli förbannad på dom och säga ifrån.

Jag hoppas verkligen inte att dom hittar något skrämmande på röntgen för just nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera det om jag ska vara helt ärlig, jag lyckas alltid hantera det men i skrivandet stund känns det lite tungt.

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack för du delar med dig av ert kämpande för er fina tjej, hoppas det blir positiva svar och att det vänder ❤️nouw.com/evaeliasson
Gunilla
Gunilla,
Så ni kämpar med lilla My
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229