När man trodde att man inte kunde bli mer förvirrad

Denna morgonen har varit såååå konstig just nu. Den lilla informationen vi fått från sjukhuset här har nu visat sig att den inte stämmer alls.

Jonas tog och ringde själv till läkaren i Uppsala igår som tyvärr inte var på plats då men hon ringde upp till Jonas nu på morgonen och han frågade hur det låg till med mediciner osv. Det vi fick veta var att Uppsala inte alls är medicinskt ansvarig, dom här i Karlstad kan självklart ringa och bolla idéer och ställa frågor men det är fortfarande läkarna i Karlstad som har sista ordet om vilka mediciner hon ska ha och varför. Alltså läkaren som har sagt till oss i 3 veckors tid att hon inte tar något medicinskt ansvar över My är den som tydligen har ansvar, känns väldigt betryggande (eller inte). Dom har även inte nämt för Uppsala hur drabbade hennes leder är trots medicinen så hon sa ju att vi självklart inte ska fortsätta med den om hon endå bara blir sjukare samt att lederna blir bara värre när den använda. Precis det vi har försökt förklara för läkarna i Karlstad som i deras ögon var irrelevant.
Jag bad även en sköterska för ungefär 2 veckor sen dokumentera i hennes journal att hennes lillfinger var helt låst och att även knäna var drabbade så läkarna har vetat om informationen men inte för den vidare till när dom bett om råd från Uppsala. Det är klart att dom inte kan få några bra råd om medicinerna om dom inte ger all viktigt information runt omkring den.

Nu sitter vi och väntar på att läkarna ska komma in och prata med Jonas så att han kan ifrågasätta dom med informationen vi fått från Uppsala och varför dom säger åt oss att vända oss dit när dom inte har ansvaret över henne alls längre, samt vem som har ansvaret nu efter som alla läkare har sagt ifrån sig det! Förvirrande eller hur?

Igår kväll hände det något riktigt produktivt, ÄNTLIGEN. Det kom in en nattläkare då Jonas hade bett om att diskutera kortison med honom då My mått väldigt bra förut med kortisonet och att det kanske var dags att sätta in det när hon börjar bli så dålig. Han tyckte det lät som en jätte bra idé och Jonas berättade även då att dom inte gjort något annat än att sätta in antibiotika och vi fick verkligen starta världskrig för att dom ens skulle göra det och läkaren blev märktbart irriterad och menade på att man ALLTID måste sätta in antibiotika till ett barn som My även om det är virus för det handlar om att bygga upp ett skydd mot annat redan när hon är sjuk även om det kanske inte tar bort viruset i sig. Han beställde även en lungröntgen så att man vet hur illa det faktiskt är i lungorna just nu samt så man ska kunna ha något att jämföra med om det blir värre. Så det hände verkligen något och med kortisoner så blev hon mycket piggare och vaknade upp och lekte samt att hon prata med mig i videosamtal och bara var sådär glad och gosig som hon brukar vara och det var helt underbart. Dock saknar hon rösten fortfarande tyvärr men den kommer nog tillbaka förhoppningsvis ❤️

Vi hoppas på att dom fortsätter agera nu och göra något ❤️

All kärlek till Er

// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla ,
Mina nerver vad Arg o ledsen jag blir för er skull. Vad är det för människor 🤔. Det jag tror spontant är att de känner sig ev osäkra då ni själva har sååååå mycke erfarenhet o kunskap sen åren tillbaka o ni ställer krav🙈. Bara fortsätt o kämpa skickar massa extra styrkekramar ❤
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Sjukvården är så himla dålig. Vill säga speciellt i Karlstad. Vet inte hur många gånger dom sagt att det inte är något men av andra läkare i andra städer har upptäckt problemen. Kan inte ens tänka mig hur illa det då är för er. Och fy vad jobbigt när det är ens dotter det handlar om, verkligen en helt annan sak om det är en själv som är drabbad!!
Styrkekramar till er<3
nouw.com/mayamolanderz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229