Misslyckad röntgen och mediclnkrångel igen...

Det har varit två väldigt långa dagar nu och jag har inte haft orken till att skriva här i bloggen. Jag mår inte dåligt men orken och tiden till att sätta sig ner och skriva har inte riktigt funnits.

Jag har haft möte idag och igår var jag på arbetsintervju (jag fick även jobbet jippi) igår skulle det ha gjort en lungröntgen på My med konstrats för att kunna se vad det är som är problemet i lungorna och det blev ju självklart inte av igår. Det blev dock en röntgen gjord idag men när Jonas och My kom upp på rummet igen får dom veta att dom gjort fel sorts röntgen... så den viktiga röntgen som skulle svara på massor av frågor blev inte gjort och blir uppskjuten till när dom har tid. Helt ärligt hur svårt ska det vara att läsa en remiss och göra rätt? Visst alla kan göra fel men har inte dom gjort tillräckligt med fel på detta stället nu?

Hon skulle även fått börja med den immunosupriserande medicinen igår ÄNTLIGEN men det blev inte heller av det heller för de var ju en beställningsvara som vi antog redan innan och hade dom bekräftat de i måndag så hade vi hunnit beställa den till i går men vi fick inte veta det i tid så förhoppningsvis kommer medicinen idag så hon får den nu i eftermiddag sånt hoppas vi på lite förbättring.

Knappen har enu inte gjorts något åt heller vilket också skulle göras i går samt att vi skulle diskutera mat och allt möjligt men de händer verkligen ingenting.

Dom har dock satt in en ny medicin för lungorna som ska göra de lite lättare för henne som vi även kommer fortsätta med när vi kommer hem så vi hoppas på god effekt av den så snart som möjligt.

Det känns otroligt frustrerande över att man fått en plan som man verkligen varit nöjd med men sen så händer verkligen ingenting!! Jag vill bara att hon ska börja medicineras så hon får komma hem någon gång nu. Hon är i läget så att vi kan hantera det hemma men dom vill inte släppa hem oss heller så vi får väl se vad som händer och hur länge vi blir kvar på det där dårhuset.

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Gertie
Gertie,
Håller tummar och tår för att de skå gå Er väg nu💕💕
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Ingen ordning alls, all styrka till er ❤️❤️nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229