Min resa till att acceptera min kropp!

Jag tror inte många har kunnat missat att jag inte är personen med strl 34 utan är en ganska stadig kvinna på mina nu 105kg. Jag har under många många går gjort många försök till att gå ner i vikt, alla kanske inte dom bästa men jag har testat dom alla men det har verkligen inte fungerar. Vissa har fungerar i vissa perioder men det ör aldrig något som har fungerar i längden och det har nog inte alltid varit så hälsosamt heller.

I alla dessa försök har jag även haft otroligt grova och allvarliga ätstörningar som har kunnat sugit musten ur mig, jag kunde låta bli att äta på en vecka eller två så sent som förra året bara för att jag ville passa in i en s.ka ”norm” jag ville också kunna ha snygga kläder och inte vara en blekfet flodhäst hela tiden, jag ville acceptera den jag såg framför mig.

I år var året då jag verkligen sa fuckit, jag orkar inte bry mig längre, jag orkar inte fortsätta att föröka dölja kroppsdelar med mina kläder bara för att andra kanske inte älskar dom, jag orkar inte bry mig om någon inte vill se mina lår när jag går och ska bada med mina barn, hur min storlek uppfattas i andras ögon är absolut inget som ska stoppa mig från att göra det JAG Vill. Och detta var nog ett av dom tuffaste stegen jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag skulle acceptera det dom jag aldrig fått kritiserat av både andra och mig själv, jag ska älska det omvärlden hatar...trodde jag.

Tills jag började inse hur vackra vi alla är just pga våra olika kroppar och våra olika drag och former, vi är unikt skapa med olika gener och olika byggstenar , det finns INGEN som är som jag, varför skulle jag vilja ha någon annans tempel när jag kan ägs mitt eget i den stilen jag vill?

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Din kropp är snygg. Och ditt ansikte är vackert. Och snacka aldrig skit om din kropp som fött dig 4 flickor. Det är verkligen inte alla koppar som kan det.
Carro
Carro,
Din kropp är jättefin! Din kropp har dessutom gett dig fyra barn! Du har absolut inget att skämmas för!
Fast... Jag tänker i samma banor som du har gjort om min egna kropp. Har alltid varit smal tills för ca fem år sen. Nu känner jag mig någonstans mellan smal och tjock och hatar det! Känns som jag är för liten för att vara snyggt kurvig (som jag tycker du är!) och för stor för att vara smal. Försöker att skita i det och gå med mina klänningar ändå <3 badkläder har jag dock inte vågat mig på än..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229