Kopiera - Varför jag väljer att medicinera!

Under nu snart tre år kan jag inte räkna på fingrarna ens hur många gånger vi/jag fått kritik för stt vi väljer stt medicinera och vi får kritik för att vi inte vill använda oss av alternativ medicinen. Därför ville jag dela detta inlägg till alla nya som händer i samma tankar så behöver vi inte diskutera det sen 😊


”Hejsan mina vänner!
Under detta året som har varit som jag vill kalla vårt "sjukhusår" så har jag fått otroligt mycket negativ respons över att jag/vi gör valet att följa sjukvården och medicinerar våran dotter, det är verkligen JÄTTE många som tycker att det är ett jätte fel val, varesig det är över internet eller ansikte mot ansikte, det gillas verkligen inte!

Jag personligen tycker att innan man klagar på val andra gör borde en ha gått igenom något liknande innan hen ens har rätt till en åsikt men det tycker ju självklart inte världen, när man ser sitt barn enbart bara ligga där och i princip sovit igenom flera dygn, hela kroppen är svullen, synen är borta (ev även hörseln) och en ser verkligen att personen i fråga lider då kan en bara inte stå på sidan om och inte ge barnet de hen behöver och i detta läge var det medicin.

Den medicinen folk oftast reagerar på att vi ger henne är Kineret (anakinra) som alltså är suptkutana sprutor som man tex ger i låret eller liknande, dessa sprutor har fått så många att börja hata på mig så det inte är sant, "jag misshandlar min dotter när jag sticker nålar i henne" men guess what? Hade jag inte stått ut och gjort detta hade hon inte funnits idag, hon hade inte klarat av att sköta alla sjukdomar själv och antibiotika och sånt fungerar inte alla gånger.

Kineret är alltså en s.ka immunodupresiv medicin som drar ner den delen av immunförsvaret som är överaktivt och som gör att hon får infektioner i leder och nerver och denna ger vi våran dotter 2 gånger om dagen.

Jag kan förstå att verkligheten gör ont för folk, ingen vill tro att ett så litet barn kan vara/vart så sjuk som våran Mysan har varit och man vill liksom inte inse att kamomillte kan inte bota denna sjukdomen enbart för att den är så hemsk, och då försvarar en sig med att klaga på det runt efter som en kan inte skylla på barnet för att en är sjuk utan jag och hennes pappa blir "offren" för allt detta och jag kan ta det, så länge folk slutar ha en åsikt om saker en inte vet något alls om.

Så anledningen till att jag säger JA till sjukvården, mediciner, vaccin osv är just för att jag litar på människor som hjälpt till att hålla oss i Sverige vid liv enda sen sjukvården uppfanns, och det är den enda tryggheten vi har när något sånt här händer så varför misstro?

SKÄMS på er som klagar och är elaka över detta, sluta säg så grymma saker över detta, nej jag lovar jag får ingen kick av att sticka henna och nej jag längtar inte till det varje dag, och sluta klaga över sjukvården!!”

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GCz
GCz,
Tack och lov för att My får sin medicin. Allt för att både underlätta för My och att hon får leva. Kram.nouw.com/gcz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229