Kommande heldag på sjukhuset!

Innehåller affiliate-länkar

Fredag börjar närma sig och då är det heldag på sjukhuset som gäller, My ska in på röntgen och inspektera vart enda led av kroppen som går och lite till för att kunna jämföra med bilder vi tog för lite mer än ett år sen.

På dom bilderna kunde man se något svikande i höftpartiet och även svåra inflammationer i händer fötter och andra leder om jag inte minns det helt fel. Detta har varit ett av våra spår till att kunna gr en klinisk diagnos på CINCA/NOMID då det är just såna ”missbildningar” man får med med denna sjukdomen.

Nu ska vi alltså göra detta igen så vi kan se om medicinerna vi har testat har gjort någon förändring i detta eller om hon tränat bort något eller liknande, det är ju inte sämre det kan ingen säga hon är mer rörlig än någonsin men vi måste veta om skadorna består eller ”missbildningarna” är värre eller om Der växer bort. I och med att vi inte har en 100%ig diagnos på henne än så betyder även det att vi inte vet vad som händer i framtiden, har vi turen att alla har helt fel och det kanske växer bort det mesta? Eller kommer det bara bli värre och värre för tidigt? Det vet vi inte just därför måste vi hålla ögonen öppna för förändringar och ledtrådar hela hennes liv, vart enda förändring både på gott och ont kan vara livsavgörande både för kvalité och livslängd.
Därför kommer aldrig detta sökande aldrig sluta för än vi har klara svar vilket tyvärr involverar mycket sjukhus på nödvändigt ont.

Jag hoppas verkligen att det är en synlig förbättra även på bild så vi får det bevisat att vi även hjälper kroppen invändigt och inte bara utåt och det mentala, självklart är jag ”nöjd” med det vi åstadkommit men allt måste gå ihop för att det ska fungera så vi inte ser en försämring.

Med CINCA/NOMID får vissa patienter ben/brosk överväxt över knäskålar och armbågar osv vilket med tiden kan resultera i att dessa låser sig helt och håller vilket gör det änu viktigare att följa upp. Jag är lite orolig över detta gällande just hennes knän. My har ganska smala ben så man ser knäna väldigt väl och jag tycker dom har förändrats och jag tycker hon är stel så en liten klump i magen inför detta om jag ska vara helt ärlig.

Men om det skulle vara något så är det våran My det handlar om, hon klarar allt ❤️💪

All kärlek till er
Mamma Elin

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

blogglistor
blogglistor,
Vilken fin familj ni är. <3 nouw.com/blogglistor
Eliinwred
Eliinwred,
tack så jätte mycket ❤️❤️nouw.com/eliinwred
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229