Knölar på händerna!

God morgon mina vänner!

Jag har suttit i ett sådant dilemma dom senaste månaderna så jag har hoppat fram och tilllbaka mellan två portaler nu och nu har jag gjort en omröstning på instagram och det blev att folk tyckte att jag skulle blogga här!
Har märkt att det är lättare för folk att hitta till min blogg via denna portalen samt att ALLLT sen ca 6 år tillbaka finns på denna blogg, man kan hitta inlägg ifrån innan jag fick My och jag tror att måna vill kunna läsa tillbaka och kolla hela Mys historia bit för bit!
Men pga detta dilemmat har ser varit tyst på bloggfronten överhuvdtaget!

Det har inte hänt så överdrivet mycket på senaste tiden. My har mått väldigt bra och hållet sig kry men då har ju självklart något annat dykt upp ist. My har fått som mjuka knölar på händerna. Det började med att bara vara en men nu är det flera stycken och den som fanns från början har även blivit större och vi har ingen aning om vad detta är för något.
Vi har pratat med sjukvården och Mys läkare har en spekulation om att det är vita blodkroppar som helt enkelt hittar andra ställen att sätta sig på då hon har överskott utav dom och efter som dom inte får plats där dom ska så bildas dom i klumpar i huden ist.
Hon hade det när hon var lite så hon spekulerar om det är samma sak men detta ska kollas upp när hon opereras i januari eller februari.

Detta är något som är helt ofarligt om så är faller.

Sen har det inte hänt så jätte mycket om jag ska vara helt ärlig, jag har inte gjort några videos eller något alls faktiskt. Orken och humöret har inte funnits då det finns mycket annat som händer i bakgrunden som jag inte får skriva om här i bloggen.

Våran julafton var verkligen jätte mysig, vi firade jul med @Hunnycakes och hennes familj då jag och My var själva på julafton. Jonas jobbade och barnen va hos sina andra föräldrar och original planerna vi hade ställde jag in då de skulle ändras massor i sista sekunden. Men jag är ganska tacksam över det för jag kunde inte haft en mysigare ju än med dessa underbara människor ❤️

På måndag ska vi fira ”riktigt” jul tillsammans med barnen och mina föräldrar, kommer bli hur mysigt som helst och jag ska ställa mig nu i helgen och börja laga mat! Jag ser verkligen fram emot detta jätte mycket!

Hoppas ni har haft en helt underbar jul ni också ❤️

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Enylja
Enylja,
Åh, vad härligt att ni fick en mysig jul! 💕✨nouw.com/enylja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229