Känslan av att bara vilja gråta.

Innehåller affiliate-länkar

Det tar så jävla mycket på krafterna ibland. My har åkt på en förkylning och har legat nu halva natten med hostningar och kämpande för att kunna få luft mellan hostningarna, vi måste upp en gång i timmen för att inhalera henne vilket inte är det roligaste för henne och det gör så ont i hjärtat att se henne så dålig.
Jag sitter bara och väntar på att det ska bli lunginflammation eller för svullet i halsen igen och jag blir så jävla arg. Jag blir så arg över att en så liten människa måste få kämpa 100 gånger mer än vad andra gör, varför skulle just My vara sjuk? Det finns så många andra människor på denna jorden som förtjänar det en miljon gånger mer än henne så varför just hon?

Varför går hon inte att bota? Man kan bli fri från vissa sorters cancer, man kan sätta tillbaka kroppsdelar och byta kön på människor men man kan inte bota min dotter, varför? Detta är inte rättvist någonstans.
Jag får väldigt ofta hört sen vi fick My kommentarer som ”det är inte bara du som är orolig då? , du kanske inte ska ta allt så allvarligt det är ju bara en förkylning” och mycket där till, men om alla dessa människor såg det hon får genomlida och kämpa pga ”bara” en förkylning som folk kallar det så hade ni aldrig kläckt ur er något så korkat igen.
Om ni hade upplevt detta själva hade ni också blivit arga över att folk jobbar/ går i skolan/ förskolan med ”bara” en förkylning... men ni kommer aldrig uppleva detta, ni kommer ALDRIG förstå utan ni kommer bli arga och fortsätta skylla på att ”jag har inte råd att vara hemma” varje gång jag ifrågasätter er när ni gör såhär...

Vi har inte heller råd att bli sjuka men vi kan förlora så mycket mer än pengar, vi kan förlora ett liv från våran familj.... men det är ju självklart inte erat problem då ni inte kommer få se det eller hur? Alla tar ju hand om sitt eget och håller käften eller hur? Jag ska ju inte klaga, min dotter får ju hjälp av sjukvården? Hon får dyra mediciner och VIP plats på akutavdelningen så varför klagar jag?....

Jag hade bytt bort allt i världen för att kunna bota eller kunna ta över Mys sjukdom, jag hade sprungit genom eld och över glas varje dag i resten av mitt liv bara för att få se henne frisk. Det finns så mycket jag hade gjort för att slippa se henne ha det så jobbigt som hon har det.

Jag är verkligen så jävla trött på dom flesta människorna på denna jorden, jag är så jävla trött på folks vaga argument för att slippa ta ansvar för att dom skickar sina barn sjuka till förskolan/skolan. Jag är så trött på folks vaga argument för att slippa ta ansvar... ja ni är fett själviska och ja, jag gillar inte såna som er...Om du klickar på bilden hittar du en adlink till en produkt jag gillar, klicka om dur nyfiken och vill föra bloggen vidare!

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Jag håller med dig helt. Många skickar också sina barn till förskolan och skolan sjuka för att dom inte orkar med dom. Det är lättare att vara på jobbet än att vara hemma med sitt barn. Att det är hänsynslöst mot både andra och det egna barnet bryr dom sig inte ett dugg om. Hoppas att lilla Mys förkylning snart går över. Tänk om My blivit född i en familj där föräldrarna mest tänker på sig själva. Hur hade det slutat. Kram på er alla i familjen.
Carro
Carro,
Hoppas My blir frisk från sin förkylning snart! <3
Jag är vuxen men har dåliga luftrör som gör att alla jäkla förkylningar sätter sig på mina luftrör/lungor. Jag får svårt att andas och det slutar alltid med att jag får en kortisonkur. Och det tar oftast upp till två månader innan jag känner att både konditionen och orken är hundra igen. Dålig andning tär så fruktansvärt mycket på en. Jag hatar när folk försöker förminska mina problem. "Alla får hosta när de är förkylda". Mm jo. Fuck you, känner jag bara då. Har precis som My också fått ligga i respirator för att överleva <3
Vet inte riktigt vad jag ville med detta mer än att jag lider verkligen med My som är så liten och som måste gå genom detta. Hon är verkligen en liten kämpe <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229