Inläggning på sjukhuset.

Inatt var det enu en helvetes natt hör hemma med kräkningar åt höger och vänster,tårar,feber och sömnlöshet. Så nu på morgonen bestämde vi oss för att My måste till sjukhuset så Jonas åkte in med henne i morse då jag fortfarande är sjuk.

Jag var så otroligt rädd i morse,My var blek som ett lakan och huttrade så vart enda kroppsdel på henne skakade. Vi vet inte så jätte mycket just nu mer än att dom också misstänker magsjuka vilket antagligen är det självklara men prover är tagna och dom såg ganska fina ut förutom en CRP 103 men hon hade inte hunnit blivit uttråkad vilket är väldigt positivt. Tyvärr hade hon hunnit gått ner 1kg. Det kanske inte låter så mycket men just nu är varje kilo otroligt viktigt efter som hon har svårt att gå upp i vikt, redan väger lite för lite samt att hon behöver behålla alla sina kilon inför att dom ska operera in hennes port.

Sjukvården är iaf inte jätte oroliga över henne just nu men det var bra att hon fick komma in och hon pumpas nu med vätskeersättning och det ska försökas med att hon ska få in riktig mat som hon får behålla men det kommer nog närmare natten eller imorgon, nu är det för tidigt.

Vi får se hur dagen går och jag uppdaterar jag vet mer. Hoppas på att få provsvaren från avföringsproverna så vi får veta vilken typ av magsjuka det rör sig om.

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

CazzandraaHellstrom
CazzandraaHellstrom,
Skickar massa kramar till er å eran lilla krigare ❤❤❤❤nouw.com/cazzandraahellstrom
sofiamalmstrom
sofiamalmstrom,
Krya på Mysan fy vad jobbigt inte lätt nu hoppas hon blir pigg och sitt glada busiga jag snart igen tänker på ernouw.com/sofiamalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229