Home sweet home!

Godmorgon mina vänner!

Jag vaknade kl 5 idag när Jonas skulle till jobbet och efter som jag inte kunde somna om så blev det att ställa sig och baka bröd! Jag hoppas dom blir riktigt goda nu när första plåten är i ugnen.

I lördags fick vi komma hem från sjukhuset ÄNTLIGEN även ombudet inte var en så jätte lång inläggning denna gången så var det otroligt skönt att få komma hem, det tyckte nog även My. Hon kräks dock fortfarande men får behålla mer och mer mat så jag tror att vi helt enkelt får fortsätta träna upp hennes mage nu efter denna svängen och hoppas på att hon förhoppningsvis kommer upp i vikt igen relativt fort och kommer tillbaka till sitt vanliga jag så fort som möjligt.

Under detta året har jag bestämt mig för att inte fokusera mina sociala medier runt sjukhus och My lika mycket som jag har gjort innan. Jag kommer självklart dela med mig och uppdatera men jag börjar känna att det är allt mitt liv handlar om just nu och nu måste vi börja fokusera på livet och inte bara massor av sjukhus hela tiden. Under 2018 gjorde My så enorma framsteg och hela familjen måste få slappna av för en gångs skull och bara vara vi och göra de vi tycker är kul utan att bli påmind om allt jobbigt som varit så jag ska även börja satsa mer på att utveckla våran youtubekanal till något kul och jag har MASSOR av roliga idéer som jag ska sätta i rullning så fort tiden och allt annat sätter in och det ska bli så roligt att få dela med mig av detta med er.

Jag och en vän till mig har även planer på att starta en podcast b.la och mycket där till så ni kommer få se lite nya delar och höra lite nya tankar om och från mig och det ska bli så kul.

Jag hoppas att ni fortfarande väljer att fortsätta följa mig och läsa här i bloggen och på mina andra sociala medier och delar all lycka med oss och inte bara följer med oss när det är som svårast ❤️

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love
Jenniey Love,
Det låter som en bra plan för året tycket jag. Ett nytt år med nya möjligheter och jag kommer iallafall fortsätta följa dig på alla socialamedier. kramiz<3prinsessanjenniey.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229