Godmorgon söndag!

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon mina vänner! Jag hoppas ni har haft en helt underbar helg än så länge. Här hemma har vi nog haft den lugnaste helgen i världshistorien, vi har bara haft My hemma sen torsdags kväll då dom stora varit/är och träffar Mormor och Morfar nu helgen innan skola och förskola igen, man får passa på innan dom är för trötta för att lämna huset pga skolan och förskolan 😜.

Som ni vet vid detta laget så har jag satsar jätte mycket på att göra video, jag ÄLSKAR det verkligen men jag vet även att det blivit lite tomt här om man jämför med förra veckan men jag lovar jag kommer inte att sluta blogga igen. Jag håller på att hitta någon balans mellan familjen, bloggen och youtube och än så länge fungerar det endå helt okej (har en del inlägg klara här på bloggen till nästa vecka) men som alla vet family firts så jag hoppas verkligen att jag kommer hinna med massor nu när det bara blir jag och My på dagarna igen.

Nu är det såhär, jag tror allmänt att folk börjar tröttna på mina omröstningar på instagram så jag tänkte att ni mina vackra bloggläsare skulle få rösta fram morgondagens video!
Nästa vecka kommer jag FÖRSÖKA göra en video iaf varannan dag beroende på hur det går för barnen osv och jag har fått jätte många fina förslag om vad man vill se för videos men på instagram blev det så jämnt med röstningen så jag vet inte vart jag ska börja! Så rösta här under vad ni vill se för video!


All kärlek till er
Mamma Elin

(Vill ni supporta bloggen? Klicka på bloden under som innehåller en adlink, jag tjänar 2kr per klick!)

Vilken video vill ni se nästa vecka?

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Tror inte min röst fungerade. Men jag röstade på husesyn. Men jag vill även se dom två andra förslagen också. Så gör det du tycker är bäst.
Myslivet
Myslivet,
Husesyn, går ej att klickanouw.com/myslivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229