Fredag och hängig ☹️

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan mina vänner!
Det har varit helt tyst här i bloggen dom senaste dagarna då jag inte mått helt hundra och My har haft en del problem med sin andning och feber så det har gått åt otroligt mycket energi där. Vilket är anledning till att det varken kommit inlägg här eller nya videos, prioriteringar ni vet 😃

My har ett såkallat skov just nu, det innebär att detta är en period när hennes sjukdom bråkar extra mycket med henne, hon har feber upp och ner, andningen blir mer ansträngd och syrgas behovet blir större. Detta är tyvärr något som ingår i detta men som vanligt tar My sig igenom det med enu ett stor leende på läpparna och en otrolig energi.
Hon fick sin medicin igår som hon får varje vecka så förhoppnings vis så gör den så vi kan hålla oss ifrån sjukhuset ett tag till. Vi var ganska oroliga både Jonas och jag ang henne andning och hostningar då hon även hade indragningar men det släppte så fort vi fick ner hennes feber sen var allt lugnt så jag hoppas det håller i sig.

Här har vi en sak som är lite jobbigt med att ha en familjemedlem som är infektionskänslig och sjuk, det är att vi måste ställa in planer väldigt tät inpå ibland och i helgen skulle vi träffat min mamma men jag vet inte alls hur My skulle orka det även om hon är väldigt pigg och glad hemma blir hon otroligt ansträngd av att träffa människor och vara på andra platser än hemma. Men vi får se vad helgen erbjuder antingen kan det bli sjukhus eller hem till mamma, det beror helt på hur hon svara på veckans medicindos.

Vad ska ni göra i helgen?

All kärlek till er 😊❤️

(Bilden under innehåller en Adlink till en produkt jag gillar så klicka om du är intresserad 😘)

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Hoppas lilla My snart blir på topp igen. Lilla rara skruttan .
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229