Fortfarande kvar på sjukhuset. Dag 2

Hejsan mina vänner!

Jag brukar ju uppdatera på morgonen när det är som lugnast runt mig egentligen men denna morgonen var jag så otroligt trött och sliten efter att inte ha sovit en blund på hela natten så jag somnade med Mysan på morgonen efter provtagningen som var vid kl 5.

Det har gått ganska bra än så länge. Jag och Alva kom hit igår efter att jag kände mig helt frisk och var helt återställd i magen och allt sånt. Hade även håller mig frisk den tiden man skulle och sjukhuset tyckte att de va okej så det kändes mycket bra att kunna åka och träffa lilla prinsessan. Natten hade gått sådär som jag skrev om innan jag åkte, hon hade kräkts en del och haft en del feber men under dagen och natten har det faktiskt gått riktigt bra. Så länge man lyckas hålla febern borta så kommer det inga kräkningar.

Dock var det otroligt svårt att ta prover på henne i morse då hon inte fått något annat än vätskeersättning på flera dagar nu (vilket jag faktiskt såhär i efterhand när jag tänkte på hur länge de faktiskt var är jätte konstigt och helt oförståeligt att dom inte testar de oftare) så då vill inte kroppen ge ifrån sig något blod. Blodet koagulerar så fort det kommer utanför kroppen och hon fick stickas flera gånger för att ens få ihop till dom viktigaste proverna sen sa jag stop. Dom fick vänta tills kroppen fått i sig lite mer näring så nu på förmiddagen började hon med mat igen. Hon fick dock en febertopp som gjorde att hon kräktes men jag är ganska säker på att det enbart var febern som fick henne att kräkas inte någon sjukdom. Jag tror att hon egentligen är i princip frisk från kräksjukan och att det nu är en av grundsjukdomarna som jävlas med henne och ger henne feber och allt möjligt då vi inte fått ge henne hennes immunosupresiva medicin pga kräksjukan.

Men nu väntar vi iaf och ser om hon får behålla maten sen ska vi utvärdera om vi ska få åka hem eller inte. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag känner mig trygg med men vi får se hur det blir när vi väl är där!

All kärlek till er ❤️

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Linn
Linn,
Kan de inte sätta en venport och ge henne vätska och näring via dropp? Så blir hon ju piggare fortare och hon slipper tappa så himla mycket i vikt...
Eliinwred
Eliinwred,
Det behövdes aldrig, hon har fått i sig mat under dagen och fick åka hem nu på kvällen 😊nouw.com/eliinwred
linneaz
linneaz,
åh stackarn 😟 Hoppas det blir bättre snart❤️nouw.com/linneaz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229