En månad kvar till flytt!

Hallå mina vänner!

Jag har alltid varit en sån person som hoppas väldigt mellan mina sociala medier, jag använder allt och ingenting samtidigt och kan aldrig bestämma mig. Men nu känner jag att det är dags att börja blogga igen, att börja blogga seriöst igen och lägga mer energi på det än innan!

Det är mycket som har hänt på senaste tiden och allt har gått VÄLDIGT fort för oss alla tror jag. För ca 2v sen så låg My inne på sjukhus, alla som har sett min video vet att läget så väldigt illa ut där ett tag men hon lyckades repa sig igen som tur är men när detta hände insåg jag och Jonas att det är väldigt svårt att bo så långt från sjukhuset som vi gör. Det är svårt att få ihop allt och det kan bli att barnen missar skola och liknande bara för att tider och sånt inte klaffar för oss, vi har inget nätverk här ute eller någon som kan ställa upp med kort varsel om något händer sen är detta inte en fungerade komun. Det finns inte hjälp så att funktionsvarierat barn kan få den stimulansen och sociallivet som hen behöver. Därför har vi gjort ett val om att flytta tillbaka till Uppsala igen! Och jag måste säga att jag är otroligt lycklig över att komma bort från detta skithålet igen, har trivs väldigt bra i en period men för varje dag som går så trivs vi bara sämre och sämre och jag börjar må otroligt dåligt över detta.

Vi kommer alltså flytta om ca en månad, det är dock en del att göra innan vi flyttar och det vi ska göra är att tapetsera om minst 2 av rummen (helst tre) och så har vi en del möbler att göra oss av med samt även skaffa nya av dessa möbler så det kommer bli VÄLDIGT mycket att göra denna månaden men det känns som om det kommer gå bra!
Tack vara denna flytten nu kommer både Jonas och Jag kunna både studera på distans och börja arbeta 50% var för att det kommer inte vara lika långa restider till arbete som förr va ca 2h och vi kommer även kunna ha barnvakt i närheten om det inte skulle klaffa med tiderna 100% endå. Vi kommer helt enkelt kunna få mycket mer hjälp och ha nära till stan och bara 15 min till sjukhuset ist för över 1h så vi när nöjda med vårat beslut!

Jag hoppas ni alla har en underbar dag och jag kommer fylla på med lite inlägg under kvällen där jag kommer uppdatera om massor av annat.


All kärlek till er ❤️


All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

GC
GC,
Bra att bo i eller väldigt nära en stad, speciellt då man har barn. Allt kommer bli lättare då ni får flyttat. Lycka till.
Honmedennjure
Honmedennjure,
Välkomna hit 😍nouw.com/honmedennjure
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229