Dom bara kliar sig i huvudet.

Det har just varit morgonrond nu och man märker ganska väl att dom har ingen aning om vad som händer just nu. Hon blir inte bättre men inte sämre direkt heller, hon är jätte pigg ena sekunden och andra sekunden blir hon jätte dålig och helt utslagen och sover i flera timmar. Ingen av oss har någon aning om vilket ben man borde stå på längre och vad det är som händer.

Läkaren som var in idag är en läkare jag känner mig relativt trygg med, det är ingen vi är på okant men och det är någon som verkligen vill gå till botten om vad det är som är fel. Hon har ordinerat ett gäng prover på allt från avföring till lymfkörtel till gud vet vad så de känns trygg att hon verkligen ska gå till botten med detta. Hon ska även kolla upp alla möjliga bakterier och virus som dom inte ens har nämt tidigare i veckan och dom ska kolla om vi måste lägga till något antibiotika eller någon annan medicin. Vi ska även fortsätta ge antikroppar så ofta som vi gör just nu så vi håller henne på goda nivåer och håller hennes skydd på topp. Dom ska även ringa och rådfråga Uppsala samt tror jag även att hon skulle skicka bilder på hennes ”utslag” till dom just för att jag sa att detta är absolut inte något som brukar hända.

Hennes stackar små fingrar blir också bara mer och mer drabbade och även om hon inte visar att hon har ont så vet jag att hon tycker att det gör det. Jag ser hur hon undviker att göra saker som gör att hon måste börja fingrarna och lika så ben och fötter.

Det gör så jävla ont att se sitt barn på detta sättet, det gör ont att inte veta vad det är som gör att de blir såhär och att ingen vet vad det är. Denna ovissheten gör så otroligt ont och samtidigt är det ingens fel just nu till att vi inte vet. Odlingar och prover tar tid och resultat osv framförallt när sjukhuset inte tar hand om dom själv utan skickar dom till GBG undrar nästan på om dom ska skicka dit hela henne ist så kanske alla prover osv går lite fortare. Känns som om dom tillslut kommer skicka henne till Uppsala eller Gbg för att dom inte vet vad dom ska göra längre vilket dock är positivt.

Efter kl 16 så kommer det in provsvar från luftvägsblocket som hade skickats iväg iaf. Jag har lite mixade känslor till de, jag vill såklart inte att hon ska va sjuk men samtidigt skulle de va skönt att få svar på vad det va men bara om det är något som är enkelt att åtgärda. Bästa skulle ju dock vara om hon vaknade upp helt frisk och alla prover var perfekta typ närmsta timmen men får hoppas på de bästa.

Nu får vi fokusera på att de inte blir värre iaf.

All kärlek till er
// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
All kärlek till er och er tappra lilla tjej 🥰nouw.com/evaeliasson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Men liten 😢 all kärlek och styrka till er nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229