Det blir inte riktigt bättre.

Nu har My stått på antibiotika enda sen i söndags och det har blivit lite bättre men de vill inte reda sig ordentligt så hon har fortfarande väldigt jobbigt med andningen och febern kommer fram och tillbaka med väldigt korta intervaller mellan just nu. Så hon är pigg i ett par tre timmar och sen slår febern upp och blir jätte jobbig igen.

Läkarna ska nu ikväll ta en blododling och diskutera om att byta antibiotika och det hoppas jag att dom gör för helt klart fungerar inte detta. Hennes prover har i princip stått stilla dom senaste 2-3 dagarna och det brukar dom inte göra om man har ett antibiotika som biter på sjukdomen man har i kroppen.

Jonas och jag Bytte av på sjukhuset idag så nu är det jag som sover här med henne. Det var verkligen helt underbart att få se henne igen och att hon var pigg och glad när vi kom också. Både jag och Michelle har saknat henne otroligt mycket och det blev massor med bus och pussar och kramar. Dock gjorde det väldigt ont i hjärtat när man såg hur elaka henne grundsjukdomar är mot henne just nu. Hennes fotleder och tår på ena foten har också stelnat till nu och hennes utslag ser inte ut som utslag längre utan som bölder över hela kroppen och såhär allvarligt brukar det inte vara. Men som ”tur” är har man lärt sig att se bortom alla symptomen och se hennes leende och bara njuta av sällskapet av att alla ska kunna vara tillsammans för några timmar iaf.

Jag hoppas nu att dom väljer att byta antibiotika och hoppas på att det inte har spridit sig till blodet på henne så att hjärtat blir drabbat. Håll tummarna med mig.

All kärlek till er

// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Lilla hjärtat ❤️nouw.com/evaeliasson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Lilla vännen ❤️nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229