Besök hos ögonmottagningen!

Nu har jag inte skrivit så jätte mycket på bloggen som jag trodde att jag skulle göra men jag tror att iaf 99% har hängt med på allt som hänt på senaste tiden via instagram så jag tänkte att jag skriver om hur set var idag!

Idag var vi alltså på ögonmottagningen efter att ha kivats med dom förra veckan då det inte gjordes någon ordentligt ögonundersökning. Mysan har alltså under en längre period (över ett år) skelat ganska ordentligt och detta har blivit värre på senare tid så vi har försökt prata med ögon om detta för att kunna ta reda på varför.

Ögonmottagningen har inte varit så samarbetsvilliga för än idag då dom nekar till att My skelar helt och håller då hon inte gjort det just när vi varit på möten. Alla runt henne har sett detta och det händer i princip hela tiden så fort vi är antingen ute eller att hon börjar bli trött eller när hon har ansträngt ögonen. Det är verkligen så att ögonen pekar åt ett varsitt håll.

Läkar vi träffade idag var till en början väldigt osamarbetsvillig samt hade riktigt dålig attityd. Jag kanske inte lät som den gladast människan efter att fått höra enu en gång att vi har fel och att hon inte skelar. Och läkaren blev väl lite triggad av detta och tog väldigt illa vid sig. Dock blev det bättre när hon började förstå vilka grundsjukdomar My har och varför det är så otroligt viktigt att plocka upp synfel eller liknande på en gång så det inte är inflammationer i ögonen på något vis.

Slutresultat blev att My har ett litet brytningsfel och ska få testa på glasögon i ca 2-3 månader för att se om skelningen försvinner med hjälp av det, så vi håller alla tummar och tår! Men My blev iaf lycklig över att få glasögon och hon fick välja ut sina själv och var väldigt stolt!

Nu är de bara vänta 3-4 veckor tills dom är klara och så får vi se vad som händer 😊

All kärlek till er ??

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229