Äntligen lite ljus i tunneln ❤️

Jag ser att det är många som säger till oss att vi ska anmäla och detta ska vi verkligen göra, vi ska bara vänta tills sjukhusvistelse är över och kolla hur allt går fram tills dess då vi måste fokusera på att Mysan ska må bättre just nu och ge henne våran närhet och kärlek så mycket vi bara kan. Men vi kommer inte bara glömma allt detta det kan jag lova.

Nu på eftermiddagen idag så fick vi endå lite rätsida på saker en gång för alla. Vi fick träffa en läkare som nu garanterade att hon är våran kontaktperson i allt detta och hon hade även en plan för framtiden om hur vi ska gå till väga när My har blivit av med sin lunginflammation. Hon berättade även vilka instanser som kommer vara inblandade, vilka mediciner som kommer användas samt att vi ska ordna upp ett möte med hela Mys läkarteam och även försöka få med Uppsala och Göteborg också så att vi kan redan ut allt en gång för alla nu. Detta har varit en cirkus med för mycket bråk och arrogans och även missförstånd och såhär kan det inte fortsätta och det höll läkaren med om verkligen. Det har inte gått rätt till och det blev bekräftat idag.

Det kändes skönt att äntligen träffa en läkare som säger att ”Mig kan ni prata med och jag är eran kontaktperson” vi har tydligen haft henne från början men hon har inte varit på plats och därför har vi inte fått någon information eller något alls. Det får absolut inte bli en så här cirkus bara för att en person inte är på plats men det är en förklaring på vad som har hänt.

Mysan börjar iaf piggna på sig nu, kommer fortfarande upp mycket slem och hon är kvar i högflödesgrimman/optiflowen men hon ligger inte och sover hela tiden nu utan hon är uppe och leker och är sitt vilda jag igen vilket är superskönt att se.
Nu börjar vi iaf komma igång med allt, det ska göras en utredning på hennes tillväxt och vi ska även diskutera om starkare inhalationer för att försöka hålla såna här förkylningar borta så gott som det går. Och vi ska träffa en lungläkare för att diskutera hur vi ska gå tillväga för att skydda och träna upp lungorna så att dom blir så starka som möjligt vilket är helt underbart att dom börjar lägga energi på det.

Äntligen händer det något positivt och jag hoppas verkligen att detta bara inte är massor av snack utan att vi faktiskt kan lita på dom nu.

Imorgon kommer även dietisten och vi ska diskutera maten och knappen. Då får vi se om dom fortfarande med på att plocka bort knappen så att vi slipper den infektionskällan en gång för alla.

All kärlek till er
// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Vad glad jag blir att ni verkligen börjar få nån hjälp och förhoppningsvis inte behöver bråka så mycket, kram ❤️nouw.com/evaeliasson
Sofi Melbéus
Sofi Melbéus ,
Håller tummarna stenhårt för att dom sköter sig nu. Ni är såna kämpar! Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229