41,2 graders feber och antibiotika byte.

Jag blev väckt här nu på morgonen av att My var jätte ledsen och ropade efter täcket. Hon låg och huttrade och frös massor och hela hon var nästan självlysande för att hon var så röd. Personalen hade redan sett på skärmen att hon hade en puls på över 200 så dom var redan här inne och kollade till henne och hade med sig Ipren och Alvedon samt att vi fick höja syrgasen då hon får jätte jobbigt att andas när hon får sådan hög feber.

Hon börjar bli bättre nu, det har gått ca 1-2h sen hon fick medicinerna så dom har börjat värka och nu är samma glada Mysna tillbaka igen, febern är dock inte nere helt men på väldigt god väg iaf och humöret är på topp! Hon sitter och skrattar så hon kiknar till Margaux Dietz och hennes som när dom ska bygga pepparkakshus och hon tycker de är väldigt knasigt att ha prinskorv på pepparkakshuset men hon ska ha det själv när hon bygger ett eget när vi kommer hem säger hon!

Dom bytte antibiotikan igår till den hon hade när hon låg inne förra gången, hon svarade på den jättebra då så vi hoppas på att hon svara på den minst lika bra denna gången med men nu när de har blivit fel antibiotika i nästan en veckas tid så lät det dra ut på tiden här borta extra mycket (jag skyller inte på att de är personalens fel utan sånt händer, man kan inte alltid vet vilken antibiotika som biter på vart om man inte testat det) men vi får hoppas på att hon svarar på antibiotikan bra under helgen så att vi iaf kan gå till habiliteringen på måndag och träffa dom där borta så vi kan fortsätta enligt planen där iaf men det känns väldigt tveksamt med tanke på att hon sitter fast i optiflowen nu och jag tror inte hon är ur den innan måndag tyvärr.

Vi får se hur dagen går nu,förhoppningsvis så har läkarna glömt ronden idag och inte kommer hit för jag är inte alls sugen på att träffa läkaren som är här i dag samt att det känns som om dom inte kan ha något viktigt att säga just nu mer än det jag redan vet. Men vi får väl se vad som händer och sker om dom kommer in och säger något vettigt eller matnyttigt så reser jag mig upp här på sängen och ritar ett kors i taket iaf.

All kärlek till er

// Mamma Elin

All kärlek till er ❤️

// Mamma Elin

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Styrkekramar till er ❤️nouw.com/evaeliasson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Krya på henne ❤️nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229