Om man nu ska försöka ta sig tiden att börja blogga? Hur många gånger har man inte funnit sig helt uppslukad av alla fantastiska bloggar, med en önskan att man hade tid, ork, engagemang och lika mycket talang både för att skriva och bilder :).

Lite kort om mig: Jag är en tjej på snart 16 höstar som går mitt första år på sandagymnasiet med inriktning natur. Jag är adopterad från Sydkorea och kom hit när jag var 5 månader ungefär. Min familj består av mig, min mamma, min pappa och min storebror. Intressen... Jag vet inte riktigt ;'). En "rolig" fakta; jag ÄLSKAR mint!!

Hursomhelst, min helg har spenderats hemma med familj och mycket tankar om att skaffa Motorcykel. Jag har alltid haft en dröm om att skaffa Motorcykel men det slog mig bara för några dagar sedan att nu har jag faktiskt åldern inne. Mina föräldrar är la hyfsat stöttande, dock tycker dom jag ska skaffa moped istället, men det finns inte på kartan. Men i dag fick jag testa på och köra min mammas gamla moped och det var rätt fräsigt ;).

Ganska medelmåttigt första inlägg, men aja det finns alltid rum för förbättring! 

Lite från helgens "mys", Svartvinbärs lemonad från Kivik kan jag rekommendera stort! Dock smakade Mangon tyvärr skit... Men Pricken över i:et, "the star of the show" polkagris à la Gränna :).

Visst är den läcker <3333. En sån här hoj vore la fräsigt, kan tyvärr inte så mycket om motorcyklar än men jag vill verkligen lära mig!

9B för alltid ❤❤❤❤

Likes

Comments