Träning

Hej alla fina!
Här är så himla tråkigt väder. Det snöar och regnar om vart annat och det har det gjort hela dagen. Motivationen till att sätta sig med plugget blir ju inte direkt hjälpt av vädret. Är i en sån svacka just nu där jag inte har någon som helst motivation till att fortsätta med plugget. Jag är så himla less på det. Trodde det skulle peppa mig när jag vet att det bara är lite mer än en månad kvar, men tydligen inte.

Åkte i alla fall iväg till gymmet idag, och det var mycket skönare än jag trodde och tid gick faktiskt hyfsat fort vilket jag inte brukar känna när jag är där. sprang och gick i 30 minuter och sen cyklade jag i 30 minuter. Väldigt skönt efteråt. Trött som bara den var jag när jag va klar. Ska försöka va lite bättre på det där med träningen nu, men har svårt för att hålla motivationen uppe till det. Hur gör ni för att hålla fokus på träning flera dagar i veckan? Tar gärna emot så många tips jag kan ! :)

Nu ska jag plugga en liten sväng innan mäklaren kommer för att hålla visning på lägenheten, då får vi köra till Maxi och handla lite eftersom vi inte får va hemma då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229